It's friday

Corn 2006-10-20 11:35 (4 kommentarer)
Det löste sig och jag får efter lite snack hit och dit göra min praktik. Nu har jag asroliga uppgifter framför mig: jag ska göra en logga till ett femtiotalsband, jag ska leta upp en specifik filmaffisch från femtiotalet, och jag ska springa på stan och leta slipsar.
Sånt här ÄLSKAR jag. Att beta av uppgifter, att utnyttja mina egna kunskaper och för all del, flinka fingrar. Igår googlade jag hundra gånger och hittade vad jag behöver. Trådar åt alla håll, allt hänger ihop, och jag får söka fakta och dubbelkolla uppgifter. Och femtitalet var så snyggt ju.

Annars är det ganska dekadent. Barnen går omkring i pyjamas och leker med lego och slöglor på tv. Jag slängde just in en spenatpizza från Lidl i ugnen. Det blir dagens lunch, det.

Och sen ska jag på intervjuuuu. Igår satt jag hos frisören och kände mig ful i ett par timmar. Hur kommer det sig, att man alltid är som allra fulast just där? Det är ett helvete! Jag försökte titta bort och åt sidorna hela tiden men ibland kunde jag inte låta bli att med ett visst mått av förakt blänga rakt på mig själv. fulbilden i fulspegeln. Efter att frisören fluffat till mig så att jag såg ut som Dolly Parton i hennes mer rakhåriga (men dock fluffiga) perioder, gick jag raka vägen till Åhléns, ryckte åt mig något plagg och gick in i ett provrum och satte upp håret. Puh.
Men nu är jag lite blondare och inte lika slithårig.

Jag har hittat alla betyg och intyg som jag ska ha med mig. Annars har jag inte förberett mig så himla noga. Om jag ler mycket och går fort märker ingen att jag är ful. (haha)

Nu alltså lunch. Sen stan, intervju, ärenden.

Talk to you later.

Jazz

Jag tror att man är fulast hos frisören för de har så fult och starkt ljus. Man blir nästan så där blåblek... Man blir inte fin någonstans, men förhoppningsvis får frisören ordentligt med ljus så att hon/han ser att klippa schysst.

2006-10-20 12:21:01

Ika

Stort lycka till på intervjun.

2006-10-20 12:28:03

Pocks

HÅller tummarna! (och känner igen frisördilemmat. Jag får en sån läbbig ansiktsfärg och hänghaka där som jag fanimej aldrig ser i spegeln annars. Usch. )

2006-10-20 12:57:47

Doris

Bort med ALLA fulspeglar!!! Lycka till!

2006-10-20 13:38:15


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.