Kombinera liv och död

AnnA 2006-10-17 10:55 (2 kommentarer)
är inte lätt. Men det är ju en naturlig del
av vårt liv och där har vi inte mycket att säga till om. Begravningen blir nästa tisdag.

För att göra allt så krångligt som möjligt, var jag naturligtvis inbokad för utbildning på vårt nya växelsystem just den dagen, i Malmö.
Jag åker på kurs eller utbildning en gång vartannat år kanske.
Pratade med chefen och han förstod. Bara att boka om. Kruxet är att det blir ingen utbildning i Malmö då. Det blir till att flyga till Stockholm. Då måste jag bli borta över natten. Kul att återse Stockholm, jobbigt med att få det praktiska att fungera. Ja, ja, det är väl detta som är livet.
Tjingeling!

vajlan

men det är väl härligt att komma till Stockholm? där bor ju jaaaag.. förlåt skojandet när det handlar om begravning. hoppas den blir fin o att du inte blir för sänkt. tur att chefen kunde lägga om utbildningen. jag vet inte hur nära släkt man måste varit för att ha laga förfall. diskussionen har varit på tapeten hos mig när min far gick bort för ett år sen nämligen.

2006-10-17 11:16:22

AnnA

Skoj är alltid ok, om det är välment:) Jag ser att jag varit lite diffus. Alltså begravningen blir hemmavid, södra Sverige. Kan säga att chefen ifrågasatte inte ens vem som skulle begravas. Utbildningen blir flyttad i datum och ort. Alltså Stockholm nästa för utbildning den 6-7/11. Och visst är Stockholm najs, utflyttad 08 :)

2006-10-17 12:00:50


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007