Packad

Anni 2006-10-11 10:24 (2 kommentarer)
Rusar runt som en tok och försöker komma ihåg vad jag inte får glömma. Ska till Sthlm på konferens ett par dar och måste hinna undan på jobbet och få med mej det jag behöver.

Igår fnattade jag runt och packade, vill resa lätt så allt måste passa ihop med färger och kunna kombineras och helst inte väga för mycket och det slutar med att jag tar ur dom tjusiga skorna ur packningen för då kan jag få plats i en mindre väska. Anni proffspackaren, det är jag det! Fast egentligen är det bara för att jag är så lat och hatar att släpa på saker. Helst skulle jag inte ha med mej mer än jag får plats med i byxfickorna.

Nu är blommorna vattnade, soporna slängda, väckarklockan avstängd och jag har tagit mej till jobbet med alla väskor och grejor. Pust!

Ska bli underbart att komma "hem" en sväng, fast jag har så späckat schema att jag inte hinner göra hälften av allt jag vill. Hoppas hinna träffa några vänner, men man ska ju hinna vara närvarande i det man gör oxå. Alltid detta dilemma, att välja bort fast man inte vill.

kicko

Ja, just det där att vara duktig och välja bort saker för att faktiskt orka/hinna UPPLEVA de saker man gör är pest. Men rätt vuxet. =)

2006-10-11 10:33:31

poo

äh. nu har jag skrivit tre olika kommentarer, suddat och börjat om. imponerad av din lättpackningsförmåga. ge mig!

2006-10-11 10:53:02


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!