Här blåser nya vindar

Anni 2006-10-05 13:27 (2 kommentarer)
Usch vad jag är trött på mej! Hela garderoben full av ingenting att ha på mej. Visst är det bekvämt med gamla ingådda gympadojor och slitna jeans, men nu har jag fått nog!

Eftersom min knäppa mage inte ville ha mat förra veckan har jag faktiskt lyckats gå ner ett par kilo oxå. Jag förväntar mej inte att det håller så länge, men tänkte passa på att shoppa kläder nu när jag känner mej smal och tjusig.

Hittills har det blivit en assymetrisk kofta, en vit tröja med lite krimskrams på, en mycket kort jeanskjol och lite linnen och strumpor och såntdär att ha inunder.

Jag har alltid varit en sån där tråkmåns som sätter bekvämligheten först. Jag köper skor jag kan gå en mil i, lufsiga tröjor som jag slipper dra in magen i och byxor istället för kjol så jag slipper frysa om knäna. Det är väldigt skönt och jordnära och så, men lite trist i längden.

Nu får man ju tänka på förutsättningarna oxå, illtajta tröjor får mej att se ut som en prinskorv och bar mage är ju kanske lite kylslaget så här års, men det finns ju annat. Ett par klackar på skorna, lite urringning, nåt skoj skärp, det gör faktiskt skillnad. Framför allt på insidan.

Doris

vad fint!

2006-10-05 13:41:05

Vicky

Ah! Förnyelse! På hösten SKA man köpa nya kläder, och du blir säkert jättefin! Bilder??

2006-10-05 21:50:59


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!