jejejejje

Corn 2006-08-30 21:26 (3 kommentarer)
Efter att ha agerat spårhund har jag ÄNTLIGEN fått min kamera. Den skickades i måndags, med företagspaket, men eftersom vår håla är på lågprio kommer paketeten i verkligheten ofta efter tre-fyra dagar fast det (väl?) finns en 1-dygnsgaranti om man skickar med företagspaket. Idag kom det ingen avi, jag åkte till kiosken, utlämningsstället, och fick snubben där att ringa postkontoret i hålan en bit bort. Och jo, där låg mitt paket. Så jag åkte dit, och fick ut det. Ställde kartongen i passagerarsätet bredvid mig och sen hade jag handen lätt vilandes på den, hela vägen hem, med en lätt upphetsad känsla inombords. Min söta fina kamera. Jag vågade inte packa upp den när barnen var vakna, men nu sover de och under Idol packade jag försiktigt och långsamt upp den, satte fast objektivet och nu laddar batteriet. Om två timmar kan jag stoppa i minneskortet och testa den. Yay!

Och i morgon är det först skola, sen åker vi den långa vägen till Småland på eftermiddagen. Och så blir det hänga lite med familjen, gå på bröllop på lördag, hänga med Londonvännen på måndag, åka till Göteborg och göra jobb på tisdag. Jag har inte förberett mig ett dugg (förutom genom att köpa en dyr kamera) så nu sitter jag och panik-skriver-ut grejer att slänga ner i resväskan. Kanske blir det en minut över - det måste det bli.

Mina barn är roligast i världen och är såna musikdiggare, det är SÅ roligt. Stora gossen har gått runt och skrålat "Möte i monsunen" hela dagen och vill höra den om och om igen. När vi sen lyssnade på en annan Perssons Pack-låt där Jakob Hellman medverkade, kom han och sa "vet du vem som sjunger den här låten mamma?". "ja, perssons pack" sa jag. "Nä, eller ja, men den här mannen, han låter faktiskt precis som Patrik Isaksson!"
Haha. "Jaha, vet du vem det är?"
"Jaaaa, han var ju på Allsång på skansen!!!".
Och sen ville han höra Kim Larsen/Gasolin och kunde sjunga med i alla låtar och sen ville han höra Led Zeppelin. Och lillebror ville höra "Elektriska ålen Elin". Jojje Wadenius.

Kursen är fortfarande bra och jag kommer till flera insikter om mig själv - tror jag. Det känns så. Jag känner mig inte sådär instoppad i en åtgärd, utan det känns b-r-a. För mig, för min utveckling. Punkt så.

Farväl

Tintomara

Det verkar ju vara precis rätt läge att köpa kamera, med allt du ska göra nu. (Fast fel läge är det ju aldrig förstås!!)
Möte i monsunen får alltid mina tårar att börja rinna. Fattar inte varför, men det är coolt att din lilla kille gillar den! ;-)

2006-08-30 21:46:25

Anni

Elektriska ålen Elin - är hon månne släkt med Maja min piraya? ;-)

2006-08-31 08:24:26

sodan

alltså - "punkt så" och "farväl"? du tänker väl inte lämna oss, bästa corn?

2006-08-31 09:32:42


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.