Skor skor SKOR

Corn 2006-06-10 17:53 (12 kommentarer)
Jag är ingen skogalen människa. Kommer det ett par finskor i närheten av mig får jag garanterat skoskav och möjligen andnöd också. Hemma har jag ett par Doc Martens (svarta), ett par Converse all stars (svarta), ett par Cheap Monday-skor (gråsvarta)och ett par apgamla converse sneakers som är sneda och vinda och ganska fula vid det här laget. Därtill har jag ett par birkenstocks men varför har de så bra rykte? Går jag i dem länge får jag värsta värken i benen. Fast det beror väl mer på mina benhinneinflammationer som kommer att följa med mig i graven.
Alltså jag har inte så många alternativ. Mina fötter är knepiga.

MEN: Nu ska jag på fin möhippa och vi ska gå på café opera och jag känner mig alldeles svettig när jag tänker på det! Exakt HUR snofsig måste man vara? Blir man utslängd om man har converse och i övrigt rätt fina kläder? Jag har en grön snygg klänning som jag kanske kan ha, eller så har jag mina sofistikerade svarta kläder som jag hade även på den förra möhippan. Dvs svart tajt top med liten puffärm och vita prickar, snygg urringning, svarta tajta manchesterjeans. Detta KAN man ju ha converse till och det ser ändå inte trashigt ut. Eller? Är jag helt uppe i det blå nu? Snälla alla modeoffer. Ni måste hjälpa mig! Idag var jag på en skoaffär men jag klarar inte av det, de skor jag möjligen kan tänka mig, de som ser hyfsat bekväma ut, de är ju tantskor. Och de snyggare har höga klackar som jag aldrig skulle kunna gå bra i. Alldeles platta ballerinaskor är nog heller inte rätt på mig, då ser väl vaderna om möjligt ÄNNU tjockare ut?

Så vaaaaad ska jag haaaa och kan man ha manchesterjeans (svarta, snygga) på café opera om man är lite tjusig för övrigt med fixat hår och smink etc?

Och så har jag varit på Lindex och köpt badgrejer för vi ska ju på ett fint bad också. Hjälp en gång till. Jag ser ok ut med kläder men fan inte utan kläder. Nu hittade jag ett par BADSHORTS på lindex. SMå och korta och lite hotpantsvarning men de döljer i alla fall mer än vanliga bikinitrosor. De är lite söta faktiskt. "Vilka snygga och sportiga badbyxor mamma!" som min son sa. Egentligen är de nog mest strandshorts men jag tänker fanimej bada i dem i alla fall.
Den rynkiga magen får jag dra in bäst jag kan och täcka med en handduk så att alla barnlösa plattmagade tjejer inte dör av skräck.

Vi har varit på picknick i grannstaden. Vi hade med oss hemmagjord smoothie (på sojayoghurt och jordgubbar) och små piroger och finncrisp. Nice.

Och så har jag ju provjobbat i ett par dagar och det har gått riktigt bra trots programbyte.

Ikväll ska vi se på fotboll och vi har förberett oss med ölkorv och öl, GI-vänlig sådan dessutom, så att det inte riktigt blir som att dricka sötlimpa.

Vivi

Jag skulle nog inte ha converse pa Cafe Opera, men sen ar jag nog lite skadad av England dar det i vissa lagen rader extremt strikta regler (och i andra lagen ar det en total avsaknad av all vett och hyfs, men det ar en annan femma!)

Platta ballerinaskor vore nog battre, alternativt nagra platta sota sandaler?

2006-06-10 18:50:03

kicko

Martens är väl aldrig fel?
/notorisk käng-missbrukare

2006-06-10 18:50:10

Corn

Vivs: Vett och hyfs har jag åtminstone! :D Fast jag SKA nog inte ha Converse, jag hoppas ju på att hitta ngt bra innan dess (det är om en vecka) men det absolut sista nödalternativet blir ju att ta dem. Som du förstår har jag inga andra bättre heller... Om jag inte följer kickos råd då... :)

2006-06-10 19:59:37

tori

alltså... SÅ noga är det väl inte på Café Opera? Eller... jag är ju inte så hemma. Jag vet att jag har varit där en gång och jag minns inte vad jag hade på mig men det var knappast något särskilt tjusigt. :)

2006-06-10 20:09:06

Em

Jag tycker det vore coolt om du testade med Converse! :) Risken finns ju dock iofs att du blir stoppad i dörren och den risken kanske du inte vill ta?

2006-06-10 20:16:26

Morris?

Jag röstar på gröna klänningen och Doc Martens!

2006-06-10 20:44:41

vajlet

skor spelar ganska stor roll för hur den övriga outfiten ter sig, eller väldigt stor roll ibland. jag röstar på att du går som du trivs bäst, men kan du hitta nåt som inte diffar för mkt från din stil eller det som förväntas där så är väl det skönt. inte så kul att alla glor för att man är underklädd, eller överklädd, för det händer ju också, om än sällan mig då.. det finns ju ballerinor som är som gympisar, alltså med gummisula o liten revär på, det köpte jag nu, lila o röda, på Din sko, men de är inte särskilt flott krogs-mässiga. lycka till! kan du inte låna pjucks av nån förresten? om du inte ska ha dem fler gånger verkar det dumt att wasta pengar på det liksom.

2006-06-11 12:26:34

sodan

om du har nånstans i trakterna där du kan köpa hush puppies-skor så brukar de ha skor som både är snygga och bekväma. jag har ett par asschyssta svarta söta små pjuck med en ytterst liten taxklack (vi snackar en och en halv cm på sin höjd). snygga nog att ha till fint men ändå bekväma, kan det bli bättre liksom? lycka till, hursom (och kniper det skulle jag lät kunna gå ut i converse. men det är ju jag förstås ;))

2006-06-11 12:47:34

tori

apropå låna: när ska du på möhippan? är det tillräckligt långt fram så jag hinner hem först kan du få låna mina "finskor" (de där sandaletterna jag pratade om). vi som har samma storlek och allt :)

2006-06-11 13:16:45

Carin

Men grattis pinglan!

2006-06-12 20:31:08

Morris?

Jag skriver här också: Grattis tjejen!

2006-06-12 20:59:33

sodan

japp, jag med: GRATTIS!

2006-06-12 21:02:25


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.