Freitag

Corn 2006-05-12 21:24 (3 kommentarer)
Fredag, freaky fredag. Eller näe. Jag mår bättre, även om kondisen är rutten och jag blir andfådd lätt på grund av all pollen, men det är okej. Idag har jag bakat franska våfflor/parisare eftersom min man älskar sådana och han fyller år på söndag, sen var jag och mina barn ute på tomten och jag läste nya ELLE och barnen lekte med sand, sen låg vi på en filt och ömsom solade, ömsom virade in oss i filten som skydd för vinden som drog förbi ibland. Vi kittlades och drack vatten och sjöng en liten sång om öronvax.

Sen har jag gjort matpaj, jag gör ALDRIG paj, till och med GI-paj med sojamjöl i pajskalet. Men god blev den, rackarns god, och jag har pratat med tidningen om sommaren, jag får 16 pass plus 3 intrimningsdagar, och jag lyckades höja lönen chefen redan hade satt, med 800 kronor och fick värsta adrenalinkicken av att ha vågat, jag brukar bara mjäka med men nu protesterade jag vid den föreslagna lönen och fick mitt egna förslag godkänt. Yay.

Och så är det dags att sluta äta äpplen och gurka och morötter och sånt, jag får kli i munnen av samtliga uppräknade saker plus lite till, så jag tänker sluta nu under pollensäsongen. Häpp.

Nu ska jag äta choklad med min man och imorgon ska vi iväg på lite för-firande för honom, bara vi två, först på fin brunch och sen ska vi åka go-cart. Sweet!

Prosit

Skönt med 16 dagar på tidningen! Och vad bra att chefen gick med på din lön. Kanske ska jag också försöka våga höja. Fast jag har ingen aning med hur mycket. Får jag fråga hur mycket du får? Du har iofs jobbat där redan, till skillnad från mig som bara har praktiserat där men det vore kul att jämföra. Jag måste också fråga om intrimningsdagar. Och grattis i förskott till mannen!

2006-05-12 21:57:34

Corn

Hej, vad har du för mailadress nu? Jag kan maila om allt sånt här. Intrimning behöver jag eftersom de har bytt system sen jag var där sist, annars hade det nog gått bra. :)

2006-05-12 23:21:34

Prosit

Heje! Hoppas ni har det trevligt på förfirande dagen. Här är adressen:hejprosit@hotmail.com

2006-05-13 16:56:48


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.