Eftertankar

Anni 2006-05-01 14:16 (inga kommentarer)
Satt ute på torget och frös över en glass med kaffe när det plötsligt slog mej - hjälp! När uppdaterade jag Hypodea sist?

Idag är det en sån där mellandag, en liten lucka av helt oplanerad tid. Efter fest i lördags och fest igår med alla mina vänner kan jag väl inte rimligtvis klaga på ensamhet? Ändå känns det tomt just nu.

Och samtidigt är det ju skönt det här, att ha egen tid, kunna göra vad som helst som faller mej in. Vitsippssafari. Cykeltur till stan. Men kaffe och glass kräver sällskap!

Sabla tröga vår! Vad väntar du på??! Jag vill ha värme och gröna musöron på björkarna! Den här tvekan mellan vinter och vår, alla känslor som bubblar under ytan. Otåligt.

Försöker leva Här. Nu. Ta vara på alla dom här dagarna som bara far förbi.

Cyklar förbi det vackra havet som lockar turister från när och fjärran. Jovisst, det är ju fint, men det berör mej inte riktigt. Vad är det för fel på mej? Det känns som jag har solglasögon och öronproppar, kan inte ta in.

Och ändå, när något berör mej, rör vid mina känslor, då rinner jag över, sentimental fool.

Vill förändring, vill hålla kvar. Det händer ju ingenting! Vad skönt, det händer inget ont heller. Önskar jag kunde uppskatta vardagen, vara mer tacksam för det lilla, nära. Och jag är ju det! Har nog aldrig haft det så bra.

Vårkänslor!

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!