Semesterångest

Anni 2006-04-21 15:24 (6 kommentarer)
Full av ångest över inspiration som inte vill infinna sej pysslar jag med massa annat istället för det jag måste göra. Skyll mej själv när jag blir kvar här halva natten...

En sak är semesterplaneringen. Sekreteraren kommer och kräver mej på beslut, nu, bums, idag!

Jag inser att jag inte har den blekaste aning om vad jag vill göra av min semester i sommar. Rent principiellt måste jag ta semester på sommaren när det är lugnt, helst minst fyra av mina fem veckor. Och visst, det är ju inget kul att sitta här och rulla tummarna när alla andra är bortresta.

Men så är det ju så att jag bor vid havet, dit alla andra åker på semester. Så vart åker man då? Stanna kvar hemma och bara slöa är kul i två dar, sen blir jag bara rastlös. Om jag ska åka nånstans är det ju helt fel tid, jag är inte så värst förtjust i värme och södra Europa i juli/augusti är vidrigt! Barcelona i september däremot... men då är det full fart på jobbet och helt otänkbart att vara ledig.

Semestera på egen hand i Sverige, jovisst, nån vecka i Stockholm blir det säkert. Men sen då, bila omkring själv är inte så kul. Och alla vännerna är iväg nånstans med sina respektive familjer.

Antar att jag kommer att stanna hemma i alla fall. Förhoppningsvis kommer det nån hit och hälsar på och muntrar upp mej lite. Kanske skulle starta pensionat?

Vad gör alla andra på sina semestrar? Inspiration någon?

Bonita

En singels gissel! I know. Det är vidrigt. Stor kram. Hoppas du kommer på nåt.

2006-04-21 15:54:34

Bonita

Förresten, där sa du nåt - Hypodea pensionat!!!!

2006-04-21 15:55:12

Mani

Även för klantiga ex-hypodianer hoppas jag? :)

2006-04-21 16:47:44

Anni

JA! Hypodea-pensionat! (Visst, för Mani oxå!)
Jo, och sen tänkte jag på en sak till. Folk säjer alltid att "Du som är singel behöver ju inte planera ihop dej med nån annan, så skönt!" men i själva verket får jag planera ihop allt ÄNNU mer för jag har inte bara en egen familj att kompromissa med utan ska försöka få ihop alla olika vännernas respektive familjers önskemål. Eller så ger jag f-n i alltihop och åker till Söderhavet alldeles själv ;-)

2006-04-21 17:11:00

tori

jaaaa. det här attans parsamhället. jag får som vanligt ledigt när ingen annan vill vara ledig och då inte ens betalt så då är jag pank. vilket betyder att jag hänger uppe hos mina föräldrar i juni när det förmodligen är kallt och spöregnar i år igen... jag vill också ha betald semester! (bara för att lägga fokus på bara mig då här i din kommentarslot....hrm)

2006-04-21 17:21:57

Anni

Tori, singlar utan betald semester får gratis-rabatt på Annis pensionat! ;-)

2006-04-21 19:09:24


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!