Knasigt folk -del femtioelva

kicko 2006-03-20 11:52 (2 kommentarer)
Efter att ha försökt i över en vecka fick jag äntligen tag på lägenhetsansvarig hos min hyresvärd. Jag inledde samtalet med att förklara att jag, trots att rummet är uppsagt till slutet av nästa månad, flyttar till Stockholm på lördag (iiiiih!! det är jättesnart!) och därför inte kommer kunna närvara personligen vid besiktningen, utan han får sköta den på egen hand. Ok - samtalet gick vidare. Efter typ fem minuter landar vi då vid att bestämma när. Jag upprepar att för mig spelar det ingen roll, eftersom jag inte är kvar i Malmö. DÅ reagerar han!
Nämen, kommer jag inte att komma tillbaka? Kommer jag inte vara där? Hur ska han då kunna gå igenom rummet? Kommer ingen vara där att visa det för honom?
*suck*
Nä, just det. Jag BÖRJADE ju där. JAG är i Stockholm. Jag kommer ner till Malmö i slutet av maj nästa gång.
Men, nä, det går ju inte. Han kan inte besiktiga rummet om ingen är där!
Jamen jag kan lämna nyckeln åt honom?
Nä, nyckeln ska lämnas efter besiktningen, det går ju inte, hur ska han komma in om ingen är där och visar honom rummet?
Osv osv.
Jag blev tvungen att lova att någon skulle vara där, och då blev han lugn och nöjd igen. Så på måndag kl8:10 får Petrah snällt masa sig hit, stackarn.

Jag blev så irriterad att jag helt glömde be dem låsa upp grindarna till innergården... men om snön inte smälter undan går det ändå inte att få in flyttbilen till dörren mot gården, så det är ett osäkert strategikort i vilket fall. Det går ju bra att flytta ut sakerna via grannporten oxå. Min egen port har en supersmal trappa, eftersom det är en sån där handikapphiss inbyggd i efterhand. Så där vill man INTE bära saker!

*pust*
Det där samtalet snodde all min förmiddagsenergi. Nu måste jag slänga i mig nåt frukost/lunchigt, hoppa i lite kläder och gå till skolan.

Anni

Det är inte lätt att diskutera med nån som har stängt in tankeverksamheten i en mycket liten låda...

2006-03-20 12:54:03

kicko

ja, jag är nästan lite förundrad över att han fick plats i den lilla lilla lådan, faktiskt...

2006-03-20 15:15:42


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007