Ett sånt skämt...

kicko 2006-03-07 23:18 (2 kommentarer)
Det där årsmötet i lördags, ja... vad ska man säga? En upplevelse, om inte annat. Polsk riksdag deluxe. Folk som pratade i munnen på varandra, kom ifrån ämnet och knappt visste vilken punkt i dagordningen vi var på, och en ordförande som vare sig hade koll eller höll ordning. I flera frågor var det inte ordförande som satte punkt och gick vidare utan nån annan, vilket bara accepterades av ordförande - så jag vet knappt vad som beslutades. Sekreteraren föreföll en lång stund vara mer uppslukad av att hjälpa justerarna än att lyssna och anteckna så fan vet vad som hamnade i protokollet och inte. Å andra sidan kommer säkert ingen nånsin få se protokollet i fråga så det är säkert sak samma.
Nå. Föreningen får ett år till på sig - jag är ju ändå medlem året ut - att styra upp sin riktning lite. Annars finns det säkerligen bättre saker att lägga sin energi på än föreningar där den nyvalda sekreteraren sitter och hånar och snackar skit om folk och händelser ihop med en tidigare styrelsemedlem i sin gästbok på Helgon och de bägge blir sura och känner sig förnärmade när det visar sig att personerna de snackar om läser konversationen i "deras privata gästböcker" och spärrar alla som verkar hotfulla. Men snälla lilla puckon - prata inte skit offentligt så har ni inget att nojja över!
Själv är jag tydligen ett patetiskt basketcase och ett fanskap. Där ser man. Jag har nästan lust att uppmana alla jag känner att besöka deras presentationer så de blir skitnojjiga över hur många som plötsligt visar intresse för dem, haha! Men nä, återigen - det finns bättre saker att lägga energin på. Det är bara lite intressant då sekreteraren själv sagt att hon inte kan vara hur kritisk som helst i sin ställning som förtroendevald, men det är nog bara styrelsen hon inte kan snacka skit om. *suck*

En av personerna som blev invald i styrelsen verkar ha fått typ tio personer att rösta exakt som honom - han lämnade in poströster från folk som inte kunde närvara, röster som skrivits på löpande band, på samma papper, alla bifallande samma förslag och motioner som han själv. Han fick f.ö ett mindre utbrott under en av motionerna då det visade sig att han misstolkat det som skrivits, varvid han försökte säga att jo, det stod VISST så som han trott. Eh, näää. Det innebar att han hade tio röster som gick emot vad han tyckte. *mohahahaha* Eller sju kanske det blev. Några röster var inte giltiga. En av dem var från en tjej som VISSTE att hon inte hade nån röst på det här årsmötet, men hon föll för grupptrycket och röstade ändå.
Demokrati på hög nivå.
Jag hade säkert kunnat göra bättre saker i lördags, men det var intressant att beskåda eländet. =)

Miffo brunstar och Korven har ägnat hela kvällen åt att sätta på henne. Nu håller de på i bokhyllan hörde jag just, haha! Råttor är underhållande nästan jämt.

Anni

*fnissar* Efter att ha läst din text tror jag råttorna anser ungefär detsamma om människor...

2006-03-08 10:34:24

Vicky

Voj, voj! Sicka knasbollar! (och då pratar jag inte om Miffo och Korven)
Näe, jag hade blivit vansinnig på det mötet...

2006-03-08 12:14:11


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007