Längtar ut!

Anni 2006-02-17 09:47 (2 kommentarer)
Sitter här och längtar bort. Bort från kyla, gråa moln och hala gator! Det bara kryper i mej av tristess. Min faster ringde från Kanarieöarna häromdagen och det gjorde inte direkt saken bättre...

Nu sitter jag här och surfar planlöst runt bland resor och destinationer. Mailar min syster och undrar om det inte är dags att åka till Barcelona snart. Funderar på att åka ner till Bryssel och våldgästa en vän. Lissabon? Amsterdam? Ja, vart fan som helst, bara jag kommer iväg och ser nåt annat ett tag! Jag är så less!

Jag känner igen oron i kroppen. Det är en kombination av otålighet efter våren som börjar anas bakom horisonten och brist på beslut på jobbet. Jag är i den där fasen när allt material jag samlat in ligger i huvudet och skvalpar och bara väntar på att få komma fram i ljuset och bli verklighet. Jag vet, känner igen, men lider av samma frustration som vanligt ändå.

En del av mej vill bara gå i ide, gömma mej, tycka synd om mej och dra mej undan från allt. En annan del vill ut, springa bort all överskottsenergi, åka långt bort på nya äventyr. Jag har all den där energin, men hittar inte utlopp för den och då går hela jag i baklås.

Så då blir det fantasier om resor, vårlängtan i hela mej och .... sen då?

Bonita

Far och Flyg! Och det sägs i den mest uppmuntrande ton, icke som en önskan om att du ska försvinna.

2006-02-17 10:21:16

Jazz

I'm right there with you!

2006-02-17 10:23:10


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!