In i dimman

Anni 2006-02-13 10:38 (inga kommentarer)
Det är alldeles vitt utanför mitt fönster. Frusen luft - den ser kall ut. Jag fryser i själen och har dimma i huvudet. Hurr! Kryper in och gömmer mej i en fleece-tröja.

Man kan inte vara på topp alla dagar. Det här är en sån där annan dag. Försöker hålla låg profil, gömma mej i ett hörn och småpyssla lite lagom i min egen takt.

Ägnade lördagen åt att må pyton. Kan ha berott på all irish coffee hemma hos vännen i fredags kväll. Det var länge sen jag var så full (jag är ALDRIG full!). Tjejsnack, fniss, mer fniss, djupsnack, oanständigt fyllesnack, lösande av världsgåtor och mer fniss. Jag älskar mina singel-tjejkompisar. De lyckas inbilla mej att jag är ung och galen igen.

Fast sen kommer baksmällan med efterföljande åldersnoja och ångest. Jag vill inte bli gammal och skrynklig! Varken inuti eller utanpå!

Det är nåt som händer efter 35, från att ha varit fri och äventyrlig singeltjej med ett bra jobb och ett kul liv förvandlas man till osynlig tant. Vännerna som mellan 30-35 försökte tussa ihop en med allt manligt inom synhåll, ger liksom upp och inser att det är kört. Nu ÄR hon en gammal nucka!

So fucking what?! morrar jag från mitt glasberg. Oerhört sexigt!

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!