Trött & nöjd

kicko 2006-02-12 18:33 (2 kommentarer)
Jag avnjuter en synnerligen ickeproduktiv helg i Sthlm, fylld med livsnödvändiga icke-sysselsättningar som att ligga i soffan och låta råttor springa fram över en, ligga i sängen och prata och möjligen äta lite då & då. Eller för all del gå till centrum och handla. Idag har jag förvisso åkt in till stan och fikat med Vicky - sånt är lika bra för själen som att få huda efter tre veckors Erikavsaknad. Jag tänker inte tjata mer om hur bra vänner jag har, men tycker synd om alla andra som får nöja sig med dem som blir över, haha!

Fullt frisk vore nog synd att kalla mig, jag känner mig rätt sliten över denna intensivt ansträngnande helg men mår oändligt mkt bättre än förra veckan. Nu är jag bara trött, som fan. Ger mig själv några vuxenpoäng genom att faktiskt sätta igång och laga mat istället för att bara ta en macka och gå & lägga mig.
*klappar på huvudet*
(och bara för det kom Erik just hem oxå. Undrar om han med vill ha mat?)

Vicky

Vet du, jag har också såna där bra vänner! Och som ett rent sammanträffande var jag också på en bra-för-själen-fika igår! Kicki är bra, riktigt bra!! Ingefärs-karameller är konstiga, men intressanta *fniss*.

2006-02-13 08:37:18

Anni

Längtar till Sthlm och min käraste vän att ligga i soffan hos och bota hudtörsten med! Det finns ingen annanstans som är så bra för att göra livsnödvändiga ickesysselsättningar!
Vill vara ledig en vecka och åka dit och spela dataspel, titta på gamla videoband och bara äta mackor med te! Jag vill vara tonåring igen!

2006-02-13 10:45:01


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007