Kort andhämtning

Anni 2006-01-27 10:53 (1 kommentar)
Drunknar i jobb! Den här veckan har bestått av övertid, övertid och mer extrajobb. Pustar ut en stund mellan två möten och inser att det är mycket kvar, men nu är det akuta avklarat för den här veckan.

En kompis uttryckte det så fint - "Nu har du fått ett rejält hundben att tugga på" - Jovisst, men det känns som dom har klubbat mej i skallen med ett helt dinosaurieskelett!

Lugn och fin! Lära mej säja nej! Delegera mera!

Och så igår kväll fick jag en liten påminnelse om att det faktiskt finns en värld därute. En lång dag instängd i konferensrum, solen sken ute och jag längtade ut på promenad. Hela kroppen skrek efter sol och luft! Mötet fortsatte, hann inte ut på lunchen, hann inte ta fikarast. Mötet slutade, fastnade i eftersnack med kollegorna, solen gick ner.

Till slut fick jag nog, reste mej och gick ut. Hann fånga de sista strimmorna av solnedgång. Flyttfåglar i långa plogformationer. Kall, klar luft. Djupa andetag, stillhet. Det finns en hel värld därute. Vad gör jag av mitt liv?

kicko

aaaaandas!
Jag slutar för det mesta föreläsningarna kring lunch och promenerar hem, tar 40min ungefär med små omvägar... det är jätteskönt att få lite dagsljus. Frisk luft är ju lite att ta i, mitt i stan. =)

2006-01-27 14:02:41


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!