januaaaari

Corn 2006-01-02 18:21 (2 kommentarer)
Nyårsafton fin men jag åt för mycket och för fett och för sött, hela gårdagen var jag utslagen och fick såna där magkatarr-vibbar som jag hade probs med för två år sen när jag var gravid och åkte ambulans och alltihop. Inte riktigt lika attack-artat den här gången men blek och svettig och vila i soffan och spy lite grann. Positivt var att jag råkade hamna framför TV 4 Plus "Lost-maraton" i flera timmar, jag har aldrig sett mer än fem minuter av Lost tidigare men nu såg jag närmare tio avsnitt på raken. Dock inte från början, det var avsnitt 11-25 som visades. Mycket bra fast jag är lite tveksam till isbjörnar i djungeln.
Nåväl. Idag känner jag mig mörbultad i magen, mest bakom naveln, som om någon har använt mig som boxboll. Det är bara att inse att jag inte har någon plåtmage längre. Gaaah.

Idag har det varit en VANLIG dag för första gången på länge. Flakey har varit ute och jobbat och jag och barnen har donat på här inne. Lekt med lego, lagt pussel. Min sång- och dansman till 4-åring släckte ner i köket för att få miljön att likna den i Melody clubs "boys in the girls room"-videon och hade en ficklampa som mikrofon.
Själv är jag ganska fast i en roman och den bär jag med mig lite överallt.
Drog på kidsen kläderna - bara det ett stort företag, att sätta på vantarna RÄTT på en 1,5åring är förbenat svårt! 4-åringen klär på sig själv, åtminstone det mesta. Sen gick vi ut och den stora har lärt den lilla att äta snö så det gör de båda två tills de är alldeles röda och kalla runt munnarna. "ätta nööö" säger lillpöjchen och är söt. Drog runt dem i pulka och surade över min störda lilla fot.

Jag borde:
* klippa mig (eller låta en frisör göra det)
* köpa en soffa

Pocks

Och komma hit!

2006-01-03 12:38:13

Pocks

Och komma hit!

2006-01-03 12:38:14


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.