I skolan

kicko 2006-01-02 11:25 (4 kommentarer)
Föreläsning hela dan och jag sitter mest och är irriterad på allt och alla och på att vi alls måste vara här när alla andra börjar om tidigast en vecka. Jävla drake till administratör.
Den vettigaste klasskompisen kollade omedelbart på mig när vi fick reda på att projekten ska göras parvis. Nu ska vi bara komma fram till om vi ska göra den undersökande uppgiften eller den som går ut på att programmera java. Jag kommer inte ihåg nån java, men det känns roligare än att genomföra en undersökning för ett "fiktivt" företag (som av nån anledning har samma namn och konstellation som föreläsarens företag, hmmm) om vilket operativsystem de ska välja för sitt intranät. I vilket fall verkar det som om de lediga dagarna de kommande veckorna inte blir så lediga. Men vi ska ha en intensiv klipp&klistra från tidigare java-uppgifter-session nån gång nästa vecka så ska det nog bli bra, håhå.

Jag har sovit skitdåligt i natt och vaknat flera ggr. Vid femtiden gled jag in i samma dröm hela tiden när jag somnade om, vilket resulterade i att jag tillslut vaknade ordentligt för att inte ännu en gång bli kidnappad och misshandlad av Benny (medan Lars och Lina mest tittade på. Lina erbjöd mig glass) och somnade inte om förrens efter en timme eller nåt. När klockan ringde var jag inne i en dröm där jag bodde med syrran och en massa adopterade ungar i ett hus som var kokhett. Erik var ingenstans i nån av drömmarna och jag saknade honom.

Louise springer runt som en liten flitig bäver och samlar info till java-projektet nu. Jag kanske borde engagera mig jag med, innan det är dags för lunch (som blir yoghurt, eftersom jag inte orkade fixa nåt annat igår)?

Vicky

Du är lååååångt borta, tycker jag. Saknar dig!

2006-01-02 18:17:27

kicko

jaaaaaaa!
*plutläpp*
Jag hade verkligen velat hinna med att hamstra lite Vicky innan jag åkte!

2006-01-02 19:06:25

Alex

du hade en Knöl på knät eller hur? jag har också en på insidan av knät som gör ont när ja vrider på knät kan du kontakta mig på scarnage_cs@hotmail.com så e du jättesnäll!!

2006-01-02 22:02:41

kicko

Alex: jag tror det är Vicky här du ska prata med - hon har oxå en sån knöl. Min sitter på framsidan och är en utväxt på skelettet.

2006-01-02 23:07:52


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007