(Ingen rubrik)

kicko 2005-12-01 22:26 (1 kommentar)
I förmiddags var jag och min handledare på Adobe-seminarium om After Effects. Jag hade svårt att hålla mig vaken - inte för att det var ointressant men jag har så fruktansvärt kort attention span när det gäller att sitta still och bara lyssna, särskilt när det är rätt mörkt i rummet och man förväntas titta på en ljus skärm längst fram (lägg till surr från en overheadapparat och jag får smärtsamma skolminnen!). Det är ett under att jag klarar av att hålla mig vaken på bio, när jag tänker efter!
Efer lunch på Hatam (när vi ändå var i stan) åkte vi "hem" till Vällingby igen och trots att förmiddagen gett oss insikter i hur mycket det fortfarande finns att lära sig i Photoshop efter så många års daglig användning trodde vi bägge på vår lilla PRAO när hon sa att jodå, hon kunde Photoshop. Således satte vi henne på att från några skärmdumpar och en powerpoint-presentation, och ett gäng som .png sparade ikoner skapa en ny vy i en applikation som håller på att byggas. Hon satt snällt och tyst i säkert tjugo minuter tills jag frågade hur det gick för henne och hon erkände att hon inte fattade nåt alls. Hon hade ju bara RITAT i Photoshop, stackars flicka! Ops... jag plockade ihop alla objekt åt henne i en och samma fil och därifrån lyckades hon riktigt bra och såg glad ut över det beröm hon fick. Däremot ska jag nog inte försöka få henne att spara ner allt i rätt format imorgon, viss sorts hjälp tar mer tid än att göra det själv... =)

Kan nån komma hit och dammsuga åt mig? Jag skulle ha skurit en schablon idag oxå, men stället på nätet där jag lagt PDFen med mönstret är nere så jag kommer inte åt den. Fasen.

Skylla

En schablon? Ett rektoskop?
Muahahaha!
Jag kan sälja tröjorna dyrt sedan till de otäcka kirurgerna på nedre GI ;)

2005-12-02 17:13:40


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007