Trött på mitt jävla gnäll

Corn 2005-11-25 23:10 (1 kommentar)
Fredag kväll och idag har jag och min mor åkt buss och varit i en stad och druckit kaffe ur pappmugg och gått på stan och köpt saker och larvat oss och garvat och ätit hamburgare. Jag provade jeans som satt bra förutom att de var för STORA där bak i midjan. Och så köpte jag ett skärp som var fint och ett linne som var skönt och en blårandig stickad tröja åt min man och en vit morgonrock med hjärtan på åt min stora son.
Sen har vi gympat och ätit lasagne som jag gjorde igår och nattat små pojkar och jag hjärtar alltihop.
Mitt skämtlynne tycks vara lite för stort ibland och jag känner att jag har varit lite för vass angående vissa saker. Måste tona ner.

Men: jag hjärtar även Hello Saferide, fick skivan igår, som tack för att jag förnyade en prenumeration illa kvickt och det är så enormt bra. Och mitt avtryckarfinger har reagerat blixtsnabbt än en gång och spontanshoppat på cdon.se så nu har jag äntligen Du & jag döden och lite sånt. Nu lyssnar jag på Bright Eyes och längtar lite efter tiden då jag hann vara en skivnörd som lyssnade tretti gånger på en dag och satt och pluggade texter i bookleten. Den enda gången jag tittar i en booklet nu för tiden är när jag undrar över ett visst ord, då kan jag hastigt kolla upp det. Men inte plugga några texter. Och jag vet inte vad låtarna heter.

Och nu ska jag sova.

Pocks

Och jag vet inte heller vad några låtar heter, knappt vad de skivor jag har heter, jag gör egna tolkningar och bryr mig allt för sällan om vad de egentligen sjunger -- det är känslan jag är ute efter. Och jag längtar fhsk i dag.

2005-11-26 11:06:36


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.