sömngångare

kicko 2005-10-23 10:21 (3 kommentarer)
Igår kändes det som att jag hade en förkylning som lurade i kroppen. Det gjorde ont lite överallt och huvudet var tungt och långsamt och glömde bort saker, som att sätta igång torkskåpet i tvättstugan (heja!).
När vi tvättat färdigt la jag mig på ett hörn av sängen som inte var fullt med tvätt, och slocknade. Erik fick åka iväg själv och umgås med kära syster och andra, jag valde att faktiskt lyssna på min kropp, och den ville inte kliva upp!
Jag vaknade en sväng vid ett-tiden, kollade på klockan, konstaterade att jag sovit i typ 6h i exakt samma ställning som jag låg i när erik åkte (och la ett täcke över mig, vilket just när han gjode det kändes överflödigt men jag var tacksam för det när jag vaknade), la mig på andra sidan och somnade om.
Vaknade igen kl.3. Då var Erik hemma, jag hälsade lite på råttorna, vi bäddade sängen och jag läste en stund innan jag somnade om.
Sen sov jag till halv tio imorse.
Kroppen gör fortfarande ont, men det kan lika väl vara av all tid i sängen som nåt annat, och om huvudet är segt av förkylning eller sömnighet vet jag inte. Jag skulle lika gärna kunna lägga mig och sova igen faktiskt, men det är så jäkla trist att inte göra annat än sova och tvätta på en helg!

Paula

verkligen trist helg, har du blivit frisk lagom till veckan börjar igen nu då?

2005-10-23 20:44:38

Vicky

Fast om jag får säga min egen subjektiva mening, så blev det en bra stund på söndagseftermiddagen idag, iaf för mig som fick fika med Kicki!!!

2005-10-23 21:31:53

kicko

jaaa, en förträfflig söndag!
Och Paula, precis så. Lite typiskt, men rätt bra. Jag vet inte hur det skulle funka att bli sjuk under praktiken, när man MÅSTE ha alla veckor för att ta exemen..?

2005-10-23 22:44:58


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007