Internet är bra

kicko 2005-10-10 19:28 (7 kommentarer)
Jag har länge varit administratör på en förenings forum på nätet.

Plötsligt fick ett knäppo i styrelsen för sig att forumet var ett hot och beslutade sig för att stänga ner det. Det är en person som är van att få sin vilja igenom, och så även nu. En helt befängd förklaring om att föreningen ville hålla ryggen fri och inte bli stämda (personer nämndes vid namn utan att ha gett sitt tillstånd, PUL PUL PUL!!). De personer som nämnts vid namn är förtroendevalda inom föreningen, som redan har namn och kontaktuppgifter publicerade på den sida forumet vid tillfället var en officiell del av.

Jag tror inte personen räknat med att forumet lever vidare - eftersom det råkade ligga på en privat server snarare än föreningens egen, ha! - och där stormar just nu massor av medlemmar mot styrelsens galna beslut, samlar energi och fakta emot styrelsen och även om jag är ledsen, besviken och uppgiven över att det här alls har hänt (märk väl att styrelsen aldrig sagt något till någon av oss administratörer, eller ens till webmaster om frågan! Hon är ändå förtroendevald för just det ansvarsområdet! Det hade varit det enklaste i världen att säga "den och den tråden anser vi inte vara i enlighet med reglerna, ta bort eller lås den") är jag glatt överraskad över hur många som är villiga att slåss för rättvisa och demokrati. Och emot puckot i styrelsen.

Det bästa av allt är att mötet där beslutet fattades enligt stadgarna inte var beslutsmässigt då alla ledarmöter inte var kallade, vilket står i stadgarna. Enl styrelsen spelar det visst ingen roll.

*suck*

Jag är så jävla less på det här att jag bara vill lägga mig i ett hörn, gråta och glömma hela skiten.
Men nä, jag tänker inte låta någon utan någon som helst respekt för sin roll som förtroendevald att förstöra så mycket för så många. Inte om jag kan göra nån skillnad.
Men hjälp. Vad gör jag om jag halvvägs inte orkar mer? Det kommer bli så mycket smutskastning och fula knep under den här processen så det knappt är sant. =/

Det är inte meningen att föreningsliv ska ge ont i magen, va?

Frigg

När föreningsliv ger ont i magen går man ur. Det gjorde jag med min hjärte- (eller kanske mer mag-?)förening. Remember?

Skit i föreningen och ha kul på forumet istället.

2005-10-10 19:33:35

kicko

Jo, men först vill jag försöka sätta några käppar i hjulet för den som använder föreningen för sina personliga vendettor!

2005-10-10 19:39:04

kicko

(och fåt vi bara bort henne kommer det bli kul igen!! Hoppas och tror jag.)

2005-10-10 19:40:18

Skylla

:( Vilket påminner om vår bostadsförening... Jag borde ta tag i det, men hur ska jag orka?

2005-10-10 19:42:10

Binglan

fan vad bra att du säger ifrån! Hoppas du orkar. Heja Kicks!

2005-10-11 09:15:38

Vicky

Jag blir så ledsen på hur folk beter sig! Själv gästspelar jag ju bara på det forumet numera, men det är ju ett fantastiskt ställe, och när du fixade till det blev det fenomenalt. Vi hoppas den paranoida personen försvinner ur styrelsen...
Jag hoppas du orkar. Att engagera sig som du gör, att vara social som du, ger förstås mycket, och alla vet väl och imponeras av vem Kicki är! Baksidan är att man drabbas av en hel del puckon, som inte är värda ett vitten, men som ändå gör skada.. Heja, Kicki! Och en drös kramar!!!

Och när får jag träffa dig?

2005-10-11 09:22:44

kicko

Jag tröstar mig lite med att jag är i väldigt trevligt och gott sällskap på den personens hatlista. Det är nästan så att alla jag nånsin fattat tycke för i föreningen finns med där. Vi borde fråga henne om vilka personer hon mer hatar och lära känna dem med - det verkar ju vara idel vettiga och bra människor! =)

2005-10-11 10:56:49


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007