Jag vill inte!

kicko 2005-08-30 12:09 (4 kommentarer)
Idag är en sån där avig dag. Jag vill ingenting, allt känns fel och jobbigt och jag känns bara gråtig och pynkig.
Jag vill inte alls åka till skolan och ha föreläsning hela eftermiddagen. Jag vill inte ens gå utanför rummet, ens för att hämta frukost och ge lite mat till råttorna som bor där ute i hallen. Jag vill inte ens åka till Sthlm i helgen, där jag ska hämta min nya lilla krullråtta. Jag vill bara stanna hemma i sängen.

Jag har sedan ett tag pratat med föreningens sekreterare om att ta massa bilder till nya hemsidan i helgen, men nu har det strulat lite i hennes ände så hon stannar hemma, hon lovade däremot att skaffa ersättare som hjälp till mig. Det är säkert bra men plötsligt känns allt jättejobbigt och besvärligt och fel. Jag vet inte vilka de här andra människorna är, jag har ingen koll på vilken bild de har av uppgiften, jag vet ingenting. Och jag tycker inte om att veta ingenting när livet känns så vingligt som det gör idag.
Blä.

Men men, jag har inget annat val än att bita ihop, gråta färdigt, plocka med mig nån av mina två olika matlådor till skolan (kyckling eller köttfärssås?) och hoppas att jag kommer få lite aptit när jag väl är där. För man kan inte leva en hel dag på bara tårar.
Men fan vad jag inte vill!!

Skylla

Suck suck! Känner med dig. Lilla hjärtegull. *krama*

2005-08-30 12:40:08

Anni

Ynkar och kramar! Hjälper det inte ens att pussa på råttmage?

2005-08-30 13:41:32

Vicky

*kram* Vi kan bilda en rätt bedrövlig klubb, du och jag..

2005-08-30 14:12:54

kicko

pussa råttmage hjälpte bara med att bättra på önskan om att stanna hemma (och gosa råttmage i sängen) men jag kom iväg, köpte en macka istället för lunchen, ställde in maten i frysen och lyckades för första gången att inte ens titta rastlöst på klockan en enda gång förrens jag gjort alla övningar som skulle göras för dagen. Så dagen hämtade sig faktiskt!
Däremot tänker jag bitcha som fan om de som fortfarande höll på med tidigare föreläsningars övningar idag inte jobbat ifatt snart, för det är väl inte meningen att de ska sitta och sinka lektionerna med det - vi har faktiskt massor med tid som inte är föreläsningar att göra sånt på! Pilla sig i naveln är oss som hunnit igenom allt att göra på vår "lediga" tid. Ha!
...fan vad skit jag kommer få för att påpeka det.

Och Vicky: dig bildar jag gärna klubb med, när som helst! <3

2005-08-30 16:51:40


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007