Hemma!

Anni 2005-08-11 19:30 (2 kommentarer)
Stockholm känns fortfarande hemma. Sitter hos min bästa syster och lånar datorn till ackompanjemang av vilda skrik när barnen båda vill leka med samma lilla groda. Stackars groda säjer jag bara...

Annars är här idylliskt. Jag överlevde åtta timmars bilresa med tre barn! Fast jag kan refrängen till "Jag vill ha en egen måne" nu. Och tysta leken är klart underskattad :-)

Idag har jag varit huslig. Gick en sväng och hittade massa härliga, stora hallon och en grabbnäve blåbär. Det blev paj, sen passade jag på att baka lite bara för skojs skull och så lagade jag middag när jag ändå höll på. Det är så kul att ha en stor, hungrig familj att göda! Mycket roligare än att peta ihop en liten ensam macka bara till mej själv. Och efter Vivis mail om svensk mat fick jag ännu mer inspiration, men nu har köket stängt för kvällen. Nån måtta får det vara, och förresten har affären stängt.

Så nu håller jag mej på altanen (ja, med kort avbrott för dagboksskrivande då) och läser en bra bok och bara njuter av kvällen och lukten av Stockholmskväll och skog. Imorgon ska jag in och återerövra stan!

Skylla

Stockholm hemma? Hör du, din rackare, som försöker locka mig in i småstadshelvetet. Här får man höra sanningen! ;-)

2005-08-11 23:01:27

kicko

*skratt*
Skylla, jag har minsann hört dig ondgöra dig över storstaden och lokaltrafiken mer än en gång - skyll inte på Anni! ;)

2005-08-11 23:46:38


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!