softish

Corn 2005-07-23 12:06 (inga kommentarer)
internet tråkar ut mig. Bababababoring. Jag också. Igår jobbade jag och jag samåker med en tjej från byn och vi lär känna varandra mer och mer för varje dag eftersom vi tillbringar nästan en timme ihop totalt i bilen. När vi for hem vräkte regnet ner så att det var som att åka motorbåt snarare än bil. På byvägarna flockades paddorna. I morse när jag gick och hämtade tidningen var det istället sniglar som hade letat sig fram.

På jobbet får jag klassisk spärrballongsmage av 1) allt sittande 2) kaffe 3) hålla-in-magen 4) för mycket aspartam. Jag och en kompis är närapå aspartamknarkare och pratar om nya läkerol. Försöker vänja mig av med det.
Varje dag har jag med mig goda matlådor, igår en slags tabbouleh på bulgur, tomat, avocado och så vidare.

Sent igårkväll ramlade det in två mail från min man som har letat upp spelningar för oss att gå på. Det var längesen nu och jag blev överraskat glad av hans initiativ. Vi ska gå på Jens Lekman och ett par veckor senare ska vi gå på Where the action is. Om vi får barnvakt, hoppas hoppas.
Och så hade han beställt Tough Alliance's skiva också. Vilken fin fin man jag har.

Har helt sjukt dålig dygnsrytm, ramlar i säng runt halv två varje natt, vaknar vid sju av min söta unge som antingen sitter och drar mig i håret eller försöker krypa ner från sängen. I morse vaknade jag av att han pussade mig gång på gång. Sen vände han sig om och letade efter sin pappa att pussa på också men han var ju nere och sov i soffan tillsammans med treåringen som vaknade ännu tidigare och ville titta på film.

Vi går verkligen i skift här hemma, det känns nästan som ett skämt när vi möts i dörren, han kommer hem från sina dagsverken och i samma stund sticker jag iväg till mitt. Nu är det dock bara fem dagar kvar, sen är mitt vik slut.

Snart ska vi till stan, förmodligen hinner vi inte in innan alla affärer är stängda. We'll se about that.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.