En kravlös onsdag

kicko 2005-07-21 18:15 (2 kommentarer)
En strålande gårdag, trots att jag hade nackspärr. Hade tänkt åka till stan en sväng men det kändes inte så kul så jag stannade hemma och pratade strunt på icq och gosade med de bedårande råttorna (även om flera av dem ännu inte är så tama och trygga som man kan önska, och de som är det antingen är tonårstrotsiga eller döende). Strax efter tre gick jag till centrum för att möta Toni, som påstår att hon går vilse på egen hand - det är rätt skickligt på 700m eller vad det kan vara. Handlade lite till middagen och gick hem, gosade mer med råttor, slötittade på tv och bara VAR i största allmänhet. Och när jag låg där i soffan, lagom ihoptrasslad med Toni och med råttor springade omkring på oss kom jag på att det är SÅ jag vill att vänskap ska vara. Effordless. Jag känner inte att det krävs nåt av mig, jag känner mig inte otillräcklig, jag behöver inte känna mig eller vara nåt speciellt alls, utan det räcker att bara VARA.
Det finns bara en handfull människor jag känner så med, och jag har ingen som helst lust att tänka på att jag om en månad åker ner till Skåne igen, längre bort från merparten av dem. Lika lite vill jag tänka på att det faktiskt finns några med samma potential där nere, personer som jag ändå kommer att lämna när nästa läsår är slut.

Man kan inte få allt, men fick jag välja skulle jag flytta med mig alla människor jag älskar varthän jag tar vägen.
... det skulle bli rätt trångt efter ett tag, men ack så trevligt!

Anni

Förstår känslan. Har man bott länge nånstans och flyttar vill man ju ta med sej vännerna i resväskan! Och när man rotat sej på nya stället måste man ju ha med sej en ny bunt om man flyttar tillbaka... Lyckliga dom som bott i samma lilla by hela livet... eller förresten, menar jag verkligen det...???

2005-07-22 07:39:32

Vicky

Det är tufft att leva på två håll, som du gör. Jag avundas dig inte. *kram*

2005-07-22 09:45:00


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007