En smula matt & massa text

kicko 2005-06-28 23:22 (5 kommentarer)
Har varit på stan och fikat idag med en rätt ny bekantskap från helgon - fast med tanke på mängden gemensamma bekanta vi har känns hon inte så färsk ändå.
Innan fikandet släpade jag med henne till Myrorna. Det krävdes inte så mkt släpande faktiskt. Sen till Återvinningen eller vad det heter vid Skanstull, men dit behöver jag inte gå igen, det var inget kul ställe alls. Där fick vi däremot syn på ett ställe med typ 20 olika sorters muffins så det fick bli fikastället helt enkelt. *mums*
Sen kunde jag inte motstå att kolla råttor i zoobutiken på hörnet götgatan/ringvägen. Söta men den enda jag kände nån som helst kemi med hade nån läskig benknöl på bröstbenet.
Sen hittade jag HelloKitty-näsdukar i en kina-importbutik, och ingefärsgodis. *mums*
Sen vidare till Stadsmissionen, lite kringknatande på söder, Lovestore & Afrodite. Efter det var vi lagom möra och åkte hem.

Men vi gick förbi ett café som inte var öppet än oxå, mysig källarlokal med massa udda möbler och supertrevligt folk som tyckte att vi var välkomna förbi på kaffe nån dag fast de inte var klara och öppna än. Just när vi kom hade just kaffet tagit slut, annars hade vi fått lite på en gång. =) Jag kommer helt klart leta mig dit igen när de har öppnat, för att se om det är så bra som det verkade. Ägaren lockade med fotmassage oxå, snacka om att göra allt för att få kunder! =)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Väl hemkommen åkte Erik och jag och kollade på ett par omplaceringsråttor i Rågsved, som vi nog kommer tacka nej till fast det bär mig lite emot. De var ju söta och trevliga och tama och så, men ägaren har låtit dem hoppa och klättra omkring som de vill i köket - de klättrade t.ol.m obehindrat fram längs med taklisten! - där de gnagt sig in i ett överskåp som de hade som sitt eget. Vi har ingen möjlighet till den graden av råttsäkring som skulle behövas och känner väl ingen större lust att plocka ner dem från gardinerna dagarna i ända. Men det känns som ett svagt argument för att välja bort dem egentligen, och ägaren verkade så glad över att vi ville ha dem, det hade varit en kille där tidigare och kollat på dem som råttorna alls inte hade tyckt om. Jag har ingen lust att göra den trevliga kvinnan ledsen genom att tacka nej till hennes råttor (OCH en stor bur GRATIS, den kostar säkert 1200kr ny här i sthlm). Jag har så jävla svårt att göra folk besvikna. Men nä, magkänslan säger inte "tjo, jippi - de här råttorna tar vi!" och jag ska väl tro på den. Eriks mage säger samma sak.

Fast vi behöver få tag på ett par rådisar till - de ska räcka både till erik i sthlm och mig i skåne i höst. *pust*

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Är det förresten bara jag som vid enstaka tillfällen kan få ett jättemystiskt fel i IE - backspace tar plötsligt TVÅ tecken istället för ett. Snacka om irriterande när man sitter och skriver!!

skylla

Hrm... hur många råttor är det nu? Jag har tappat kollen. En äldre dam, en med outalbart namn som är Eriks, och två (?) till varav en inte ska heta Slinky...
Ehh...
(Får jag träffa råttorna fastän jag inte har någon ordning på dem?)

2005-06-29 08:59:38

balletdancer

oh, i den butiken köpte jag min kanin

2005-06-29 11:14:45

Flikka

skylla: *asg* Bra sammanfattning ;)

2005-06-29 11:30:22

Flikka

Zelda kan råttsäkra förresten om det är det ni behöver hjälp med ;) *retas*

2005-06-29 11:30:49

kicko

Skruttis, SCSI (skassi uttalas det, typ), Slickepott (korven) och Kola är det just nu. Men Skruttis kommer inte räcka så länge till (vilket jag förvisso sagt sen i november!) och det behövs minst två råttor på varje ställe...
Klart du får träffa dem, skylla!
Flikka: Eh. Tack så väldigt mycket. =P

2005-06-29 13:53:32


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007