Rena öl-reklamen!

Anni 2005-06-25 23:54 (inga kommentarer)
Pust! Vilken midsommar! Har tillbringat hela helgen med två bästa vännerna med släkt och familjer. Vi var totalt 15 personer, mellan 0-60 år. Hälften vuxna och resten barn i varierande ålder och storlek.

För första gången i mitt liv har jag firat en midsommar enligt konstens alla regler. Med nubbevisor och midsommardans, sill och grill. Solen sken för fullt - det var verkligen sådär som det SKA vara men aldrig är. Alla var lagom fulla, barnen lekte bra tillsammans och jordgubbarna räckte laget runt.

Vi låg och softade i trädgården, barnen sprang omkring och duschade i vattenspridaren, några spelade krocket, andra bra musik. En sväng till stranden för årets första dopp, fångade krabbor och släppte dom igen. Ingen stress, inga måsten, bara trivsamt. Och massa god mat!

Sen sov vi över, en del i tält i trädgården, andra i soffor och sängar. Lagom improviserat sådär och sen blev det frukost som varade hela dagen. Jag kom hem kl 7 på kvällen! Det var länge sen jag kände mej så ledig. Glömde ta på mej klockan och det spelade ingen roll.

Satt med kompisens lilla dotter i knät halva dagen. Hon är verkligen söt! Nästan så jag får lust att skaffa en egen, men bara nästan... Jag minns när hon var alldeles nyfödd, jag var nästan rädd att hålla henne för tänk om jag tappar taget. Nu hystar jag runt henne som om jag aldrig hade gjort annat och hon verkar trivas. En liten kannibal - hon gnager på min tumme hela tiden och dreglar så jag blir sjöblöt och jag tycker hon är söt ÄNDÅ!

För mej som är van vid att alltid vara ensam är det helt fantastiskt med en sån här helg! Visst var det ögonblick när jag kände mej väldigt singel, med tanke på alla familjer runt mej, men jag kände mej ändå inte utanför, konstigt nog. Det är helt underbart att få höra till en "storfamilj" så här, men ikväll är det ändå väldigt skönt att vara ensam hemma och få vara ifred en stund. Det är nog inte lätt att lära en gammal eremit nya vanor...

Jag är i alla fall väldigt glad åt mina två bästa vänner!

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!