Droppen dripp och droppen drap

Anni 2005-05-16 13:21 (6 kommentarer)
p.... (rubrikraden tog slut) ramlar ner utanför mitt fönster. Jag känner mej grå inuti också, men egentligen är det ju bara lite vårregn.

Idag var jag på jobbet strax före svinottan för att gå på ett möte. Undrar om det var värt besväret, hjärnan hade inte vaknat ännu. Nåja, jag var åtminstone kroppsligen närvarande.

Sen har dagen släpat sej fram, en bit i sänder, med telefonsamtal, mail och lite pyssel. Rester till lunch, jaha.

Åkte iväg till verkstaden med min lilla bil, den har varit lite knepig på sistone. Startar jättesnällt nästan alltid, men så ibland bara vägrar den. Då får man klappa och sparka lite, beroende på stressnivå, så kommer den igång till slut, men det känns lite opålitligt. Ska dit igen på fredag och ta tempen på den. Det kan vara ett chip i nyckeln som strular. Ett chip i nyckeln!!! Teknikens under?

Ikväll hade vi tänkt ha picknick med alla grannar i huset. Hmmmm... den blir nog rätt bortregnad misstänker jag. Igår däremot var det strålande sol. Mina kusiner var på besök och vi åt äpple/rabarberpaj på gården.

I lördags var jag på tjejmiddag hos en kollega. Hur trevligt som helst, men sen fick vi för oss att åka in till stan och gå på krogen. Det var inte lika lyckat. Köer överallt och en inte alltför fräsch typ som tafsade.

Jag är för kräsen, jag inser det! Jag kommer att förbli singel för evigt! Men med tanke på alternativen känns det rätt OK ändå. Som min kusin så vackert uttryckte saken: "Krogen är som en Alladin-ask. Alla goda bitarna är redan tagna, det som är kvar är dom alkholfyllda äcklen i hörnen."

Jojomen, här sitter en bitter gammal nucka i regnet och pyser galla. Jag tänker inte blir roligare idag, så det så *plutar med underläppen*.

Jazz

*skrattar* Det är en annan form av Forest Gumps "Life is like a box of chocolate" Och den här var bättre.

Jag har faktiskt nästan helt tappat lusten att gå ut på krogen. Jag vill ändå bara prata med de vänner jag kom dit med. Gillar att sitta hemma och dricka mängder av vin. Gillar också att festa med vänner och vänners vänner. Men ut på krogen? Nä. Roligaste pubarna jag har är de som är här på jobbet. I skittrista lokaler, men roligt folk att snacka med.

2005-05-16 14:08:10

Anni

Instämmer! Det är trevligare att prata med folk som man redan vet att man har nåt gemensamt med, men å andra sidan kan man ju behöva komma ut och träffa nya människor oxå. Fast jag undrar om krogen är nåt bra ställe - hög musik så man inte hör vad folk säjer och dom flesta är så onyktra att man bara är tacksam att man inte hör vad dom häver ur sej.... (fortsätter morra...)

2005-05-16 16:29:46

nina

Jag håller med er... man samtidigt inser jag att jag aldrig kommer träffa ngn om jag tänker så. Inte för att livet går ut på att hitta ngn. Men själva grejen är att alla mina vänner består av par och de är stadiga och stabila. Då är det rätt omöjligt att träffa ngn... Så vill man ha ngn slags chans till ett hångel eller liknande måste man ge sig utanför lgh's lugna vrå känns det som. Bläää!

2005-05-16 16:48:25

balletdancer

Usch, jag håller med om krogragg. Men så här gör jag: bara att gå ENSAM till en bar som man gillar (dvs rätt musik, rätt människor eller vad man behöver för att känna sig väl till mods) en veckodag när det är lite lugnare och inte fullt så hög musik. Jag brukar få sällskap ganska snabbt... mkt effektivt och problemet med alko-indränkta töntar existerar nästan inte eftersom dessa oftast opererar under helgerna.

2005-05-16 16:57:40

kicko

nina: be dina vänenr bjuda med några singelvänner nästa gång? =)
Jag tror mkt mer på att träffas på det viset, kompisars kompisar typ, än på krogen. Det är så de flesta jag känner har träffats (eller förvisso på nätet).
Kan jag intressera dig för en Calle, kanske? ;)

2005-05-16 17:00:12

Anni

Balletdancer - jag tror du har nåt där! Ska försöka en vanlig torsdag eller nåt och se om det hjälper!
Kicko, tror på din metod oxå. Vem är den där Calle förresten - eller hade du paxat honom för Nina? ;-)

2005-05-16 22:22:29


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!