Men jävla skiiiit!

kicko 2005-03-03 19:54 (2 kommentarer)
Nu har de gjort det igen. En jävla föreläsare har valt en bok som är på utgående och stört jävla omöjlig att få tag på (nä, Lotta i klassen hade beställt och fått den den på Akademibokhandeln i stan så den finns visst än i alla fall. Nånstans...). Men stället jag beställde från på nätet kunde inte skriva ut på hemsidan att den inte fanns, nej då. De väntade nästan en vecka med att tala om det, och kursen börjar på måndag.
*morr*

Så håll nu tummarna för att ingen hinner låna det enda ex som finns tillgängligt på biblan innan jag snyter den. Och att nästa ställe jag testade att beställa den från på nätet inte talar om efter ytterligare en vecka att de inte har den för då kommer jag fan göra illa nån.
*grrrrr*

Eller för all del, är det nån som har en ASPbok av Erik Ronne med ISBN 9178825474 till övers åt mig? =)

*********************************************************************
Jävla skit nr2 förresten - råkade slå i objektivet på kameran lite idag. Inte vidare hårt, men tillräckligt för att det skulle hoppa på sniskan och inte gå att dra in igen. =( Lämnade in den på första reparationsställe jag passerade, de trodde inte det skulle vara nåt problem att fixa (hoppas hoppas!) och skulle troligen höra av sig redan imorgon. Men jag SAKNAR min lilla svarta älskling.
*********************************************************************
Apropå sakna (och jaja, apropå älskling oxå, för all del. Men nån kamera är han ju inte! ;) ) så gör jag så klart det med Erik oxå. Han har dragit på sig influensa igen, dumsnuten, och har bara ägnat sig åt att vara sjuk de senaste dagarna. Vad ska det vara bra för, va? *tsss*

nina

*håller tummarna*

2005-03-03 20:14:06

Ita

Karlar, kicki....karlar *himlar med ögonen*

2005-03-04 06:30:06


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007