Onsdagsflit

kicko 2005-03-02 15:11 (7 kommentarer)
Har äntligen fått en del saker gjorda idag som legat på måste-göraslistan ett bra tag.

* Städat både rummet, hallen (för vad är det för idé att städa mitt golv om jag bara drar in nytt skräp utifrån? Skit samma om grannen aldrig städar och det i rättvisans namn borde vara hennes tur liksom. Jag låter bli att ställa undan städsakerna och hoppas att hon får lite dåligt samvete och gör rent spisen och köksbänken istället. Där är rätt grisigt och jag har levt på saker ur min frys i en vecka så det är inte jag som skitat ner spisen. Troligen har vi ett fall av självsmutsande spis igen. När kommer den självrengörande modellen?) och råttburen.
Allt var väl behövligt.

* Jag har fyllt i papperen till banken om till vilket konto jag vill ha pengarna som betalas ut från en kapitalförsäkring jag tecknade för fem år sen. De kunde inte komma mer lägligt! Skit samma att pengarna inte vuxit så mkt som jag hoppades på då, jag behöver dem bättre nu än jag gjorde för för fem år sen. Det var förutseende av mig minsann! =)

* Inlämningsuppgiften till multimedia/designkursen är klar, men inte inskickad. Den är inte fullt lika snygg i firefox som IE och Opera men jag tvivlar på att föreläsaren bryr sig, han har aldrig nämnt nåt om det. Det är bara jag som är petig - jag hade ju tänkt använda sidan skarpt så småningom liksom.

* Jag har ringt min hyresvärd och frågat vad som gäller vid andrahandsuthyrning av mitt rum. Och fått namnet på snubben man ska kontakta för att få tag på nyckel till vindsförrådet. JAG har en nyckel men rumsgrannen fick aldrig nån så vi delar på min. Så vill jag inte riktigt ha det när jag kommer befinna mig i sthlm, så jag tänker uppmana henne att skaffa en egen nyckel. Ha!

* Dessutom har jag lagt in annons om uthyrning av rummet på några ställen men pessimist som jag är tror jag inte att nån kommer nappa. =/

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag mår bättre nu än för en månad sen, men bra känns det inte. Jag gråter inte hejdlöst över småsaker åtminstone, men ibland känner jag mig plötsligt liten och vemodig och gråter lite över ingenting alls. Men det är hanterligt liksom. Jag kan äta igen, även om aptiten inte är vad den borde. Hotdogs har tillkommit på listan över saker som alltid går att äta, nu står det där tillsammans med falu rågrut, hallonkräm+mjölk, och choklad så klart. Tvingade i mig köttbullar igår men gott var det inte (ett steg i projektet "Äta ur frysen" - vilket inte borde vara så svårt med tanke på att frysen i fråga är ett HALVT frysfack! Det är förunderligt vad mkt saker jag inte vill äta som jag sparat på mig på det lilla utrymmet).

Jag oroar mig för en massa saker jag ändå inte kan råda över, även om jag försöker låta bli, det är dumt att lägga ner energi på sånt man inte kan påverka. Försöker andas och intala mig själv att allt kommer ordna sig. Det brukar göra det. Det fånigaste är de gånger jag får för mig att det inte kommer funka med Erik, att jag inte känner mig tillräcklig. Det VET jag ju att det inte stämmer. För jag kan inte vara mer än mig själv, och eftersom det är för det han älskar mig måste det ju räcka.
En liten fånig kicki är vad jag är.
En skitig liten fånig kicki dessutom, så nu ska jag minsann hoppa in i duschen!

(f.ö har jag inte haft nån koll på veckodagarna den här veckan. I måndags hade jag tisdag, och på den linjen har jag fortsatt så jag har svårt att tänka mig annat än att det är torsdag idag. Vilket borde ge mig lite ångest och vilja att plugga till tentan imorgon, som egentligen inte är förrens i övermorgon eftersom det inte ÄR torsdag idag. Äh, jag blir knäpp på sånt här!)

Ita

Hörru du fåniga lilla kicki....Tycker om att du är fånig....för som du sa, det är en del av det som gör dej till kicki...What's not to like???

2005-03-02 15:16:26

Ita

Och bara så du vet, är jag glad att du börjar bli lite glad igen...där haru'
*kram*

2005-03-02 15:17:29

kicko

*skrattar*
SÅNA saker får mig oxå att gråta just nu, bara så du vet det! Sötstrut... *kramas tillbaks*
(fan, jag grinade t.o.m en del till Erin Brockovich igår. Hur illa är inte det liksom?)

2005-03-02 15:20:26

Ita

Och hur tragisk är inte JAG i såfall som gråter till ALLT..nyheter, filmer, serier (inkl komedier)..t o m reklamfilm om de är tillräckligt bra.....

2005-03-02 15:22:05

Ita

Definition av gråt: Allt från lite vått i ögonvrån till tårflöde a la Niagara..

2005-03-02 15:55:03

binglan

känner så väl igen att oroa sej för saker man inte kan påverka. Varför kan jag bara inte säga till mej själv att sluta med det.
hälsn. ännu en gråta-till-alltkollega

2005-03-02 16:22:40

nina

Och här kommer gråtexperten och pratar... *ler* Sötstrå! Önskar så att jag kunde göra ngt. Nu har jag varit ute och promenerat och fått en liten kick endorfiner som jag njuter av i fulla muggar så jag vill dela med mig av dem innan de försvinner om si så där en timme då jag kommer sitta och gråta över att lilla Missan sitter uppe i ett träd i Småland och inte kommer ner eller andra små saker som gör mig gråtfärdig och mammig. Men darling, du är en helt underbar människa, jag älskar dig! PUSS!

2005-03-02 17:10:58


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007