100 % och lite till

Mea 2005-01-29 17:24 (inga kommentarer)
Det är någon som borrar här i huset. Finns det någonting mer uppjagande än när någon borrar i huset när man själv vill ha lite lugn och ro? Nåväl, det är väl inte hela världen. Det är ju faktiskt inte mitt i natten eller oerhört tidigt på morgonen, så jag kanske inte ska klaga.

Det känns som om jag har massor som jag vill skriva om, men det är inget som kommer ut.

Har haft ytterligare en hektisk vecka på jobbet. Vi har flyttat och bytt kontor, och det har inneburit en del merarbete. Vi har visserligen bara flyttat inom byggnaden, men det har räckt till, känns det som. Vi har varit tvungna att knö in oss i tre rum färre än vad vi egentligen behöver, vilket resulterat i att vi har diverse hyllor och lådor och material stående ute i en korridor. Och det retar andra. Men vad ska vi göra? Det är inte direkt så att vi kan göra 100 % av vårt arbete med bara 50 % av materialet som vi behöver. Man kanske helt sonika kan avspisa varannan besökare?

Annars sitter jag här med dåligt samvete. Som jag vet att jag inte borde ha, men än så länge så vet jag inte hur jag inte ska kunna ha det. Har idag ägnat dagen åt mig själv. Sov länge, tvättat kläder, läst lite, kollat lite på The Simpsons Weekend på MTV, inhandlat mat. Och det jag känner är att jag egentligen borde göra är att lämna allt här och bege mig till Mr X. För Mr X tycker det. Han har inte sagt det rätt ut (åtminstone inte hittills idag) men jag vet att han tycker det. För han vill inte komma till mig. Eftersom han har jobbat så mycket i veckan. Eftersom han tycker att det är så kallt i min lägenhet. Eftersom han inte har något att göra här. Och då sitter jag här och tänker att de saker som jag skulle vilja ägna mig åt ikväll (exempelvis skriva brev till en kompis samt slå in och posta en försenad födelsedagspresent) kan skjutas upp till en obestämd tidpunkt i framtiden så att jag kan åka till Mr X nu och… Ja. Vara med honom. Det är bara det att jag alltid skjuter upp mina saker. Allt som jag vill/måste göra ska jag göra utöver allt annat. Och det bidrar till mitt superstressiga tillstånd. Puh.

Och jo. Det finns en sak som är mer uppjagande än någon som borrar i huset – någon som bilar i betong i huset.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk