Härlig lördag

Anni 2005-01-23 01:37 (2 kommentarer)
Underbar, härlig lördag idag, precis som jag vill ha dom! Började med en rejäl sovmorgon, följd av lugn frukost med många baljor te. En hel lång dag att göra vad jag vill med!

Solen försökte tappert ta sej in genom mina genomskitiga fönster, så jag fick ett akut ryck av städdille och bestämde mej för att hjälpa den. På ena sidan huset hade ösregnet häromdagen redan gjort jobbet, men fönstren i köket och sovrummet fick en redig omgång och nu ser jag ut! Sen lyckade jag välta en krukväxt i sovrummet och då var det lika bra att dammsuga ordentligt oxå. T o m UNDER sängen! Massmord på dammråttor (sorry Kicko, men det är en HELT annan sort än dina!)

Sen ringde en kompis och inviterade mej på lunch, så jag åkte över och stoppade i mej en bamsebit mumsig lasagne. Jättemysigt att komma dit, hon stod och bakade för fullt, med två små barn vimlande runt fötterna och maten i ugnen. Lugn som en filbunke i sitt varma, hemtrevliga kök och med totalkoll på läget. Själv satt jag och beundrade hennes effektivitet - hon är den enda jag vet som kan komma ihåg att ta ut brödet ur ugnen i tid utan att ställa en äggklocka! Efter maten satt jag med deras katt i knät en stund och spann.

Med lite pyssel lyckades vi få barnen ytterklädda och instuvade i min lilla bil, och med en barnvagn i kofferten åkte vi till en annan kompis och drog ut henne + familj på promenad längs stranden. Bilderna får tala för sej själva! Man måste ju ta vara på solen när den äntligen tittar fram!

Efter promenaden blev det varm choklad och bullar hos kompis 2. Det kunde liksom inte bli bättre!

Dagen avrundades med ett lass plättar hemma hos mamma och pappa. Vi invigde deras nyinköpta köksmöbler (jättesnygga och dessutom bekväma) och mamma och jag satt i köket och pratade massa strunt som vi brukar.

Nu borde jag ha gått och lagt mej för länge sen, men jag ville dokumentera den här dan först - det är inte ofta man hinner med så mycket trevligt på en enda lördag. Tänk vad mycket bättre allt blir med lite solsken. Och jag har sovmorgon imorgon bitti oxå! Mmmmm :-)

nina

Oooh! Så underbart! Vilka bilder och vilken text... balsam för själen...

2005-01-23 09:45:39

kicko

Ljuvliga bilder! Själv var jag för förkyld att gå ut igår och idag är det ingen sol. =(
Och jag har din sorts råttor oxå. Ibland klamrar de sig fast på svansen på gammelråttan och åker snålskjuts ett varv runt rummet innan de hoppar av nånstans... fasen, jag borde nog städa idag!

2005-01-23 11:11:54


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!