Blås bort mig härifrån?

kicko 2005-01-09 20:59 (7 kommentarer)
Jag var ute i två omgångar igår (först för att jag varit på stan och inte hann hem innan stormen kom, andra gången bara för att det kröp i mig av att sitta inne) men inte blåste jag bort inte. Jag är nog alldeles för tung för det. Eller för liten i alla fall. Dåligt vindfång liksom. Däremot gick det att luta sig mot vinden i de värsta stormbyarna. Alltid lite kul.
Hade så dödligt tråkigt igår och förbannade det faktum att jag befinner mig alldeles för många mil från alla jag vill umgås med. Och att jag verkar vara alldeles oförmögen att hitta folk jag vill umgås med som bor närmare. Inte för att jag ansträngt mig så mycket på sistone. Det tar emot lite att lägga energi på att hitta goda vänner bara för att flytta ifrån dem om drygt ett år... å andra sidan blir det ett långt drygt år utan de där vännerna. Moment22 (att ingen bara sköt Yossarian för att bli av med honom?).

Idag höll jag inte på att komma ur sängen. Jag var nog upp och kissade vid niotiden men föll ner bland kuddarna igen och sen när jag vaknade vid tolvtiden kunde jag inte förmå min kropp att lyda mig när jag sa åt den att kliva upp. På nåt vis kom jag inte bara upp utan städade både rummet och råttburen och packade upp kläderna från jul/nyår och hittade en del saker jag letat efter länge och torkade golvet i hallen och köket (stor idé att städa rummet om hallen är ett grustag liksom...) och frågade rumsgrannen om hon kunde tänka sig att göra rent badrummet, spisen och köksbänken efter min sanering av golvet (det smärtade mig nästan lite att ta bort den stora röda fläck jag väntat en vecka på att hon skulle ta upp efter sig, men jag hade väl fått fortsätta vänta antar jag). Hon replikerade med att hon förvisso inte hade nåt EMOT att göra rent spisen men att hon vanligtvis inte använde den utan lagade sin mat i ugnen (fantastiskt - vi har en självnersmutsande spis! Den var ren när jag åkte till Sthlm innan jul och flottig när jag kom hem. Inte det mest praktiska undret man kan önska sig kanske, men men - man kan inte få allt här i världen! Nä, det sa jag inte. Däremot tror jag att jag sa nåt om "fint, gör rent ugnen oxå då!" Efter att hennes mat svämmat över ett par ggr la jag en bakplåt längst ner, så det blir LITE lättare att sanera så småmingom i alla fall).
Jag slår vad om att hon möjligen kommer smeta ut gegget på spisen en del men skippa diskbänk och badrum. Hon förefaller ha tonårsblick för smuts... *blä*

Min dygnsrytm är helt knäpp och jag kommer vara halvdöd när jag ska upp halv åtta imorgon.

Med tanke på att tågen inte går var det väl tur att jag hållit mig hemma den här helgen, även om jag haft tråkigt de senaste dagarna när jag äntligen blivit frisk.

Äldsta systerdottern blir 18 år i veckan. Hur gick det till?
Skruttis blir 3 år och 1 månad och är fortfarande rätt pigg. Jag är lyckligt lottad.

Fan vad hudnödig jag är.

jONAS

Well ... låter som ni har en hyffsat bra relation, du och din rumsgranne .... NOT!
Är hudnödig jag med trots att jag fått lite hud denna helg så jag förstår din frustration. *kram*

2005-01-09 21:05:00

Frigg

Jättebra att du höll dig hemma. HUMPF

Du skulle ha kommit hit och stannat för gott istället. Eller nästan för gott i alla fall. =)

2005-01-09 23:57:37

Corn

Moment 22 är BRA! Yossarian är rolig. :) Skönt att du inte blåste bort!

2005-01-10 00:14:18

kicko

Frigg: Jaja! =) Men jag funderar på att hälsa på nästa helg istället, får se hur mkt jag hinner med av mina måsten under veckan...
Corn: Ja, den hör till mina ständiga favoritklassiker, tillsammans med Slakthus 5 (som förvisso är jäkligt mkt roligare).
jonas: Äh, du är bara dryg, jag tänker inte ens kommentera det. ;)

2005-01-10 14:40:06

vajlet

rumsgranne? på jobbet eller på korridor eller kombo? det låter olidligt. inte ens sina egna ongar står man ut med när de grisar så hemmet ser ut som Beirut fast det var fint när man gick hemifrån, hur hemskt är det då inte med andra än ens kött o blod? gosh. döda.

2005-01-10 16:39:38

kicko

Jag bor i en dublett och delar badrum och kök. Tjejen i andra rummet är mystisk, visar sig sinte gärna utan går ut i köket när hon försäkrat sig om att jag inte är där, typ. Erik kallar henne spöket, hon sågs inte till på hela tiden när han var här sist.
På plussidan är att hon inte stör så mkt när hon inte märks - hon kunde ju lika väl ha drällt saker överallt, spelat dålig musik jättehögt (istället spelar hon dålig musik tyst. Jag är tacksam!) och vägrat gå med på att låta mig ha råttburen ute i hallen.

2005-01-10 16:54:24

Ita

En självnedsmutsande spis! Dom finns faktiskt *nickar ivrigt och övertygande* Jag har en!!

2005-01-11 14:30:47


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007