tralalalatrött

kicko 2004-12-13 11:38 (2 kommentarer)
Sitter i skolan och är så trött att jag mår illa (eller om det beror på att jag åt frukost innan jag vaknat - fan vet. Nu är jag iaf hungrig igen. Och illamående. Kul kombo) och fejkar förståelse för java. Egentligen fattar jag ingenting av vad vi gör i projektet idag, men de andra två verkar ha lite koll iaf. Alltid nåt. Jag kan identifiera enkla fel som glömda semikolon och sånt, men det är ungefär allt.
*tralala*
Nåja. Trevlig helg i alla fall, om än så där jobbigt intensiv bitvis. Det blir ju lätt så när man försöker hinna med två veckor på en helg liksom. Men jag har en ny säng, 120 underbart breda centrimetrar! Och en klasskompis ville ha gamla sängen så den är ivägkörd oxå - hade ingen större lust att ha den stående på vinden liksom. Nu återstår bara att möblera om lite men jag har tenta på torsdag så jag räknar med att hinna med en massa saker som jag skjutit på länge under veckan istället för att plugga. =/
Sängen är ordentligt invigen och efter den här helgen vet jag inte om min rumsgranne nånsin kommer våga visa sig igen. Hon har gömt sig hela tiden när Erik varit här, och när jag kom hem från att ha vinkat av honom hörde jag henne stänga dörren till sitt rum, jag tänkte att hon kanske just varit ute i köket eller så. Sen donade jag omkring kök och badrum ett tag innan jag gick in till mig och ögonblicket efter att jag stängt min dörr hörde jag henne gå ut till köket och laga mat. Jisses!

ElectriXmas var trevligt, även om det var nåt av banden som inte var nåt vidare - vi minglade nere vid toaletten under den tiden istället. Sprang ihop med Lars ett par ggr oxå, funkade bra, vi pratade bara om neutrala saker - kameror och sånt.

Vi har lussefika med klassen efter föreläsningen men vete fan om jag inte ska cykla hem och lägga mig istället. Jag känner mig inte så jäkla snäll och social i vilket fall. Bläää. Får se.

Ita

Känns det nåt bättre än...annars ska du veta att den stora stenen i västra hörnet kan gömma mycket...lägg ditt illamående där, så slipper du tänka på det mer..

2004-12-13 13:51:45

kollibri

java...hmm... jag är i samma sits, tänkte fortsätta låtsat-förstå så långt som möjligt, hoppas det funkar hela kursen igenom...nån gång ska man väl ha tur?

2004-12-13 17:38:32


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007