Lite mer ynkande

kicko 2004-11-24 19:00 (4 kommentarer)
Mitt knä känns som om nån skurit upp och hackat i det.
Vänta nu... det är ju precis vad som hänt!
aaaaj.
*ynk*

Skolstressen har börjat hinna ifatt mig. En hemtenta, två skriftliga uppgifter och en muntlig redovisning nästa vecka. Har bara börjat på en av grejerna... *gaaah* Fast hemtentan är i java, hur svårt kan det vara liksom?

Rumsgrannen fortsätter leka spöke. Hennes dörr stod på glänt idag när jag kom hem och när hon hörde mig drog hon saaaaakta igen den. Sen väntade hon med att gå ut tills hon hörde att jag var inne på mitt rum.
Nåja, som Benny sa - ska man ändå bo med nån man inte vill umgås med är det ju bäst om de inte märks. Förvisso.
Om jag kunde uppfostra henne till att inte smälla så jävligt i dörrar på mornarna och fälla ner toalettsitsen så skulle jag inte alls lägga märke till henne.

Knät märks däremot. Hela tiden.
*mer ynk*

Nåja. Om ett drygt dygn kan Erik få tycka lite synd om mig och mitt knä - skolångest till trots följer jag med Frigg och hennes familj till Sthlm. Bil är visserligen drygt som fan att åka, jämfört med tåg, men sällskapet är ju så bra man kan önska, åtminstone! =)

Uff. Borde duscha, packa, plugga... hämta vinterrock från vinden. Käka alvedon. Och allt jag vill är sova. =/
Diskrepans ...

kicko

noterade när jag packade att sköterskan som skickade med mig ombytesbandage inte gett mig några kompresser, och Tegadermen i rätt storlek var såna utan kompresser (de som är alldeles för stora är däremot kompressutrustade). Sån tur att jag har en sjukhussläkt, så att jag har alla möjliga saker hemma som jag inte trodde att jag skulle få användning för. Jag har t.o.m en liten suturborttagare, såg jag. Hihi - då slipper jag gå till vårdcentralen alls, så länge såret läker som det ska! =)
*undviker vården så mkt det bara går*

2004-11-24 22:25:35

nina

Ok, och det märks att jag inte kommer från en sjuhussläkt. Jag vet inte ens vad en suturborttagare är... men hej, jag kan mer än nödvändigt om hockey och snickeri - fast bara i teorin då.

2004-11-24 23:26:06

Scylla

Jag vet inte heller vad suturborttagare är :-( Trodde man använde skalpell och pincett. Och håll ett öga på Tegadermen. Jag litar inte ett smack på Tegaderm. Blir massa konstigt och synnerligen ohälsosamt under.

2004-11-25 18:14:43

kicko

Jag har använt sax och pincett vid nåt tillfälle, men det FINNS faktiskt en speciell liten skalpell som liksom ser ut som en skära, en skalpell med inåtböj alltså.
Jag gillar Tegaderm. Tegaderm och jag är bra kompisar sedan många år tillbaka. Inte minst för att jag inte är allergisk mot klistret, vilket jag är mot en del plåster och sånt. Det är typiskt obra. Gissa om jag glömde tala om det på sjukhuset förresten? Men det gjorde ju inget i det här fallet...

2004-11-26 11:11:10


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007