universum försöker säga nåt...

kicko 2004-11-22 09:02 (8 kommentarer)
Efter en alldeles underbart skön och slö helg hos Erik kom jag till Malmö en halvtimme försenad (signalfel) och ungefär det första jag gör är att halka omkull på nåt vis och eftersom jag har råttburen i händerna verkar jag tycka att det är en bra idé att istället ta emot mig med huvudet. Och knät.
*bonk*
Aj!

P.g.a det missar jag precis bussen oxå, och blir så förbannad att jag trots kylan bestämmer mig för att gå hem. Knät gjorde lite ont men bara när jag stod still, så jag traskade på. Råttorna var lite kalla när jag väl kom hem, stackarna - å andra sidan erbjöda jag dem faktiskt att vara innanför min jacka men det ville de inte.

Halsduken hittade jag inte heller. Var helt säker på att jag glömt den på tåget (men den kom fram imorse, den gömde sig i väskan).

Skadekontroll när jag kommit hem.
Glasögonen gick sönder. Mina favoritbågar. =( Jag har inte vågat kolla på dem än, om de går att laga.
Litet sår på knät, och lite ömt när jag rätar på det. Bedömde inte det vara så farligt.
STOR blå bula ovanför ögat. Hämtade is, bäddade ner mig i sängen och ringde Erik för att ynka mig lite.

Kunde så klart inte sova, med den mängden adrenalin - ändå gick jag nog av mig en del av det när jag inte tog bussen från centralen så jag kollade på inspelade Gilmore Girls och sen låg jag vaken en stund till. Har vaknat under natten av knät, utan att egentligen reflektera över varför. Förrens i morse när jag skulle resa mig upp. Aaaaaaj! =(
Knä jätteont. =(
Funderar på hur det ska gå imorgon om jag redan är halt på vänster knä. att dessutom operera höger? Får känna efter imorgon helt enkelt.

Imorse blåste det som fan och var snöblandat regn. Dessutom gick mitt paraply slutligen sönder - det har varit på gång ett tag nu.
Jag hann åtminstone med bussen och slapp vänta så länge när jag bytte.
Meeeen - väl i skolan upptäcker jag att jag inte noterat en schemaändring. Lektionen börjari nte 8:30 utan 13:00!

Faaaaaaaaaaaaan!
Försöker universum säga mig nåt eller?

kicko

nu sitter jag kvar i skolan tills akademibokhandeln öppnar om en timme så jag kan passa på att köpa kurslitteraturen jag borde köpt förra veckan. Dessutom är det så uschligt väder att jag inte VILL ut igen!
Men jag vill SOVA!

2004-11-22 09:07:33

Ita

Det låter som om du ska ignorera universum just nu...men de metoder den använder för att kommunicera med dej, så kan det inte vara nåt trevligt den vill.

2004-11-22 09:19:16

erik

sötaste... hade jag 55 mil långa armar skulle jag krama dig men det skulle, som du påpekat tidigare, se rätt märkligt ut *puss*

Håller med Ita, jag tycker vi dissar universum ett tag. Den är ju ändå rätt ensidig och enformig i sitt sätt att kommunicera. Pfff liksom. *kramgos*

2004-11-22 09:27:16

kicko

jag börjar överväga att skita i eftermiddagens föreläsning, då torsdagens lektion kommer vara repitition på kursen hitills, dvs även dagens. Det känns som om jag BORDE stanna i sängen! Och skaffar jag bara boken kan jag lika väl plugga java hemma.

2004-11-22 09:27:54

Anni

Det låter som en sån där dag när du inte borde gått upp överhuvudtaget. Kanske lika bra att återgå till sängläge, snubbla inte på vägen hem bara...

2004-11-22 09:42:07

nina

Gah! Jag får så där panik i kroppen när jag läser sånt här. Det är sånt som får mig att febrilt blinka bort tårar, att bli arg och förbannad och allt är fel! Universum pissar på dig, pissa tillbaka säger jag! PUSS!

2004-11-22 12:04:35

kicko

dessutom fanns inte boken kvar på akademibokhandeln och jag orkade inte halta bort till nån annan bokhandel och leta efter den. Nä, fan. Jag skiter i den här dan och kollar föreläsningsanteckningarna på nätet istället!
*tjurar*

2004-11-22 12:07:51

Anni

Instämmer med Nina, pissa tillbaka! Om Universum vill nåt så får han/hon/den/det skärpa sej och be snällt!

2004-11-22 12:53:48


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007