Ikapp igen.

Mea 2004-11-14 01:15 (inga kommentarer)
Hela veckan har det kännts som om jag legat ett par steg bakom mig själv. Har förvisso hunnit med det mesta som jag skulle göra, både hemma och på jobbet, men jag har inte haft någon tid att bara "vara". Så idag har jag bara "varit".

Tog en lååång sovmorgon (jag är sovmorgonsexpert) och åt sedan en frukost bestående av choklad-croissanter, lite frukt, nyponsoppa (är omåttligt förtjust i det), te samt juice. Allt detta medan solen för ovanlighetens skull lyste in på mig genom fönstret.

Efter frukosten tog jag en liten promenad i solskenet, som dock började avta så sakteliga under min promenad. Väl hemma igen satte jag mig i soffan och läste tidningen som jag införskaffat under min promenad. Därefter stökade jag på lite i lägenheten samt åt middag.

Kvällen har jag ägnat åt att dricka te, lyssna på musik samt skriva ett långt brev till min kompis S. Det är roligt att både skriva och få brev, tycker jag, och som tur är så tycker S samma sak. Jo, just det, på tal om brev så har jag packat ner lite godis i kuvert som jag ska skicka till min mamma och min syrra. Förvisso finns det godis i den lilla orten där de bor, men inte just den sorten som jag ska skicka dem. Och så har jag slagit in en present samt skrivit ett kort till J, som snart ska lämna landet...

Ambitionen för imorgon är att jobba lite på förmiddagen, men med min förmåga att ta sovmorgon så får vi se hur det blir med den saken...

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk