Otur och flyt

kicko 2004-11-11 00:02 (3 kommentarer)
När jag kom ut imorse för att cykla till skolan stod visserligen min cykel där jag lämnat den, men framhjulet hade försvunnit under natten.
Helvetes jävla skit!
Gick in och hämtade busskortet men kände när jag kommit ut igen att jag var så jävla förbannad att jag måste gå av mig det - som tur var hade jag varit ute i god tid eftersom jag tänkte drälla runt lite och fika och sådär innan föreläsningen.
Sen gick jag hem oxå. Hade jag vetat att det skulle bli broöppning precis då hade jag möjligen tagit bussen istället eftersom det var satans kallt att stå still i tio minuter men men. Väl hemma tänkte jag att det väl inte kunde skada att ta en sväng i området och kika lite efter hjulet - och gissa om jag blev förvånad när jag faktiskt HITTADE det i en buske nåt kvarter hemifrån!

Väl hemma märkte jag dock att det inte alls var mitt hjul, bara väldigt likt. Rätt dimension på fälgen, rätt bredd på däcket och t.o.m liknande mönster (eller brist på; slicks). Fälgen var dock lite bredare än den tidigare så bromsen passar inte (vajern är för kort) men jag kan väl överleva utan frambroms tills jag kommer mig för att lämna in cykeln på allmän översyn vilket jag ändå tänkt göra ett bra tag eftersom jag avskyr att meka själv...
Jag känner mig LITE som en bov som plockat nån annans hjul, om än ur en buske, men vafan?

nina

men inte är du ngn tjyv inte! du bara återställer balansen lite! *ler* så det så!

2004-11-11 01:33:59

jonas

yin & yan.. min kära, vän! håller med föregående talare ... ;o) "Gå i frid"

2004-11-11 10:39:43

idiot_inc

hjulet gör mer nytta på din cykel än i busken. men man kan ju hoppas att hjulets rättmätige ägare hittar ditt hjul och monterar det på sin cykel. :D

2004-11-11 13:10:29


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007