Jag skriver aldrig listor

Anni 2004-11-09 09:38 (2 kommentarer)
OK, bara för att jag aldrig skriver listor annars…

Dagens klädsel: Svarta urtvättade jeans, gympaskor modell bekväma men fula, svart tröja av tveksam kvalitet från B Young, med urringning som växer för varje tvätt och ärmar som krymper i motsvarande takt, svart spets-BH och fullkomligt ointressanta trosor. På vägen hit även en gammal yllejacka som jag snott av min mamma samt en HM-keps, svart, virkad och på nåt underligt vis ändå rätt tuff fast den ramlar ner över ögonen på mej ibland. Dagens mest saknade plagg är mina varma vantar som jag glömde hemma.

Dagens möte: Jag hade en het date med min säng imorse. Kunde inte slita mej ur dess varma famn och kom följaktligen en halvtimme försent till jobbet. Väl här har jag än så länge lyckats gömma mej på mitt rum och sluppit träffa folk som kräver mer än enstaviga svar.

Dagens lunch: Snacka om att vara tidigt ute… men jag har med mej en matlåda innehållande ris och en gryta med fläskkött och paprika och lite annat smått och gott.

Dagens puuuh: Har nog inte inträffat ännu – jag borde nog ha fyllt i detta på kvällen istället?

Dagens inköp: Har jag inte heller gjort – funderar möjligen på att åka och handla mat ikväll efter jobbet eftersom det börjar bli tomt i kylen.

Dagens bläää: Att överhuvudtaget vara tvungen att gå upp ur min varma goa säng!

Dagens försäljning: Skulle sälja min själ för… nej förresten, den kan vara bra att ha!

Dagens mysterium: Vart tog all min inspiration vägen? Alla dörrar och fönster var låsta från insidan, ingen kan ha tagit sej in och stulit den, men den är försvunnen! Tillkalla miss Marple omgående!

Dagens antal vichy: Noll. Föredrar vatten utan bubblor, dom får mej bara att smygrapa.

Dagens irritationsmoment: Att jag sitter med ryggen mot ingången till mitt rum så varje gång nån går förbi rycker jag skrämt till och försöker låtsas göra nåt seriöst och måste dölja vad jag har på skärmen. Aj aj aj…

Dagens insikt: Jag är verkligen grumsig och gnällig idag! Suck!

Dagens ”det var länge sen”: Det var längesen jag kände det där pirret i magen av att göra nåt fullkomligt oväntat och äventyrligt.

Dagens middag: har jag inte ens börjat fundera på än. Om jag inte kommer på nån bättre ide lär det blir några mackor framför TVn eller nåt annat fantasifullt…

Dagens ångest: Är livet inte mer än det här? Ska jag sitta här tills jag blir gammal och grå? Vad ska jag göra av mitt liv? Varför vill ingen hångla passionerat med mej bakom en tall? Finns Gud och kan änglar kissa?

Dagens jobb: Jo, jag borde väl sätta igång och göra nåt vettigt nu… hmmm…

nina

Undra om änglar kan kissa... Igår över middagen undrade vi om prinsessan Madeleine, som bor nästan granne med mig, tvättar själv. Lagar hon mat? Kan hon ens det? Vad har hon för tandkräm? Städar hon själv? Eller måste hon ägna tiden och viktigare saker? Det finns så mkt att undra över... Bajsa hon med öppen dörr? Pruttar hon högt och rapar när hon är med sina kompisar och med familjen?

2004-11-09 17:13:35

Anni

Hmmm ifråga om änglar vet jag inte, men när det gäller prinsessor är jag helt övertygad om att dom oxå rapar och pruttar och sånt - möjligen något mer diskret...? Fast om hon tvättar själv - hmmm? Man får ju verkligen hoppas att hon har fått lära sej grunderna i normal hushållskötsel i alla fall!

2004-11-10 08:55:56


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!