Husmorsdille

Anni 2004-11-01 11:20 (9 kommentarer)
Vaknade på fel sida idag. Släpade mej till jobbet och hann knappt in förrän jag fick en halvjobbig uppgift slängd på skrivbordet. Skrev ut några papper, hade bråttom till ett möte och nån hade lagt mina utskrifter i mitt postfack! Varför? Hittade dom inte, morrade på en kollega, fick tag på pappren, fräste och sprang. Härligt uppförande eller hur? Ge hit första pris för "dagens solstråle"!

Gick till mötet, gjorde det jag skulle fortare än planerat. Skämdes som en liten gris för att jag fräst på en alldeles oskyldig och snäll kollega, gick direkt och sa förlåt och redde upp det. Tror inte hon tog så illa upp ändå, för hon frågade om jag inte skulle komma och fika en stund senare...

Nåja, nu har jag fått morgonfika, lugnat ner mej och är på ganska OK humör ändå.

Helgen då?

Lördagen ägnades åt att försöka fixa pappas eländiga dator. Den får virus så fort man tittar på kontakten till internet! Spyware förmodligen, eller nåt knas med Telias uppkoppling. Drivrutinerna till skrivaren är oxå mysko - detta övergår mitt förstånd, för att inte tala om mitt tålamod! Ack skänk mej styrka! Eller åtminstone en händig datatekniker!

Som lite motvikt tänkte jag vara hemma och ta det lugnt på söndagen. Men så kom jag på att jag hade jäst i kylskåpet, och en köttbit i frysen som jag skulle kunna göra nåt av... Så jag stod där, hela långa dagen och bakade rågkakor, grahamsfrallor och kanelbullar. Kokade gryta på en skinkstek och frös in matlådor så det räcker till andra sidan jul. Sen avslutade jag det hela med att bjuda föräldrarna på soppa med nybakt bröd.

Det var så härligt på nåt vis, kreativt och rejält. Jag brukar inte laga mat så ofta, det är inget kul när man ändå bara ska äta själv. Förr i tiden bakade jag jämt - det är ju jättekul när jag bara kommer igång!

Under tiden underhöll jag mej i telefon med ungefär varenda kotte jag känner. Trådlös telefon med headset är sååå bra! Jag bakade med händerna fria och pratade under tiden. Härligt att få uppdatera kontakten med massa goa vänner som jag inte har hört av på ett tag.

Jag har så mycket härliga vänner runt om i världen! Synd bara att man inte hörs oftare. Det är i alla fall skönt att veta att dom finns där ändå, bara ett telefonsamtal bort.

Jag är inbjuden till två födelsedagsfester sista helgen i november. I Stockholm. Vill gärna dit, men SJs biljetter är svindyra, jag hinner inte dit med bil i tid utan att ta hela dagen ledig och några vettiga flygbiljetter har jag inte lyckats snoka upp.

Samtidigt är jag också bjuden på en fest här hemma - en jättegullig tjej som jag inte känner lika väl, men jag vill gärna gå på den oxå.

Lyxproblem? Jovisst, det är väl härligt att vara inbjuden till tre fester på samma helg, snacka om att jag är värsta partybruden eller hur?? Nu är det bara det där med att bestämma sej, prioritera, fatta ett klokt beslut, transportera sig på vettigast möjliga sätt... Varför är jag så obeslutsam? Dags att dela sej på mitten?

coz

flyme.com?

2004-11-01 11:27:53

Pocks

Härlig söndag. Smittad av baklust!

2004-11-01 11:27:57

Mea

Aha! Headset till den trådlösa hemmatelefonen vore något som jag också skulle kunna ha nytta av. *sätter upp det på inköpslistan*

2004-11-01 11:40:11

AnnaPanna


Åh va mysigt det låter! Det låter som att du kanske ska stanna och gå på tjejen du inte känner så väls fest!? Så kanske du lär känna henne väl och dessutom slipper resa!?

2004-11-01 13:29:09

balletdancer

Jag håller med AnnaPanna! Förresten , är det inte typiskt att det ibland inte finns ett sk*t att göra, och så blir man överbokad några dagar senare?!

2004-11-01 13:35:07

Anni

Coz, Hurra! Tack! Dom har faktiskt ett flyg som skulle kunna funka!
AnnaPanna och Balletdancer - ni har ju oxå rätt...
Åååå nu får jag beslutsångest igen ju!!!

2004-11-01 13:49:09

nina

Jag håller med AnnaPanna. Jag skulle ha satsat på den jag kände minst för att lära känn lite nya människor och visa intresset för den nya tjejen. Fast jag vet hur skönt det är att få träffa vänner som man känner väl. Men de finns ju kvar och du kan åka till dem senare och då kan ni ha fest bara ni! Lycka till! Kram!

2004-11-01 17:26:25

Anni

Jo, ni har nog rätt... fast jag längtar till Stockholm oxå... men det är jobbigt med allt resande... fast det är lättare med vänner man redan känner... men det är ju bättre att lära känna folk där man bor...
AAauurughh! Jag ska bestämma mej imorgon!

2004-11-01 18:25:36

Anni

Har förresten varit och tränat och känner mej jättenyttig! Nu ska jag bara cykla hem oxå, i kolmörka natten. Missade att det är vintertid nu, så cykellyktan ligger hemma utan batterier. Hoppas inte farbror polisen haffar mej på vägen hem - eller att jag kör i diket i nattmörkret!

2004-11-01 18:26:55


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!