Dålig start, sen bättre

kicko 2004-10-27 13:45 (6 kommentarer)
Dagen började alldeles för jävla tidigt (eller ska jag vara helt ärligt berodde det på att gårdagen slutade för sent. Fight Club på tv, Erik i telefon och helt omöjligt att somna när jag väl försökte). NOLL jävla motivation till att kliva upp, verkligen.
Ännu mindre motivation till att tvätta håret, så det skippade jag. Var helt inne på keps men testade att sätta upp det och det såg faktiskt alldeles ok ut så det fick vara så. Matchade med mitt favvohalsband (bestående av två kullager) och min linneklänning med röda dragkedjor och plötsligt blev jag riktigt fin istället för oduschad och sunkig minsann (en klasskompis kommenterade t.o.m att jag såg så fräsch ut idag. Jo, men visst...
Dessutom upptäckte jag att jag glömt ta med mig linserna från Sthlm. Heja. Grävde fram ett par engångslinser (snart dags att skaffa fler...) istället, min snygga lugg hade ju inte passat med glasögon juuu.

Sen hörde jag påståenden om att biljetterna till Tinitus nästa helg skulle vara slut. Panik, panik... men Erik lyckades under en heroisk insats på lunchen jaga rätt på ett par. *pust* Själv kontrade jag med att köpa ett par biljetter till ElectriXmas - inte nog med att jag blev tvungen att gå in på FolkåRock (ett ställe som ständigt får mig att smärtsamt sakna Skivbörsen i Västerås - det är lika kasst som Skivbörsen är bra), jag fick stå i en stillastående kö i tio minuter bakom en man i ljus mockajacka som jag inte kunde komma på VAD han luktade men inte fasen var det hallon... Så en liten hjältepoäng till mig med, tycker jag minsann!

Efter det hem och laga mat. Pyttipanna. *mums*
Ibland är det verkligen bra att vara en simpel människa med enkla nöjen liksom - livet blir ju så mkt lättare och roligare om man kan bli tramsigt lycklig över några biljetter och rödbetor (för alla vet väl att det är rödbetorna som är behållningen med pyttipanna??)!

jonas

Heeehe. Rödbetor är gott. Rödhåriga männsikor med enkla nöjen är också bra. Tack för flyttkort. Sjysst med en pop-up somförklarar dina relationer till folk. *hoppas på att få bli en pop-up* ;o)

2004-10-27 14:02:14

Frigg

Du och ongen kan teama ihop. Hon älskar pyttipanna och kalvsylta. Men det är - självklart - rödbetorna hon vill åt... =)

2004-10-27 14:46:05

erik

ehh? höddö, rätt skall vara rätt... det var jag som fixade Tinitusplåtarna ;-p

2004-10-27 17:48:22

kicko

Erik - jag menade ju att skriva det, men så kom farbror juristen och tyckte att jag skulle kolla nåt i brottsbalken under rasten för att han inte hade senaste ändringarna med sig (vad var det för fel på HANS dator va?) åsså kom jag av mig! Fixat nu.
Jonas - det kommer säkert. =)
Frigg - jamen självklart, är vi släkt eller? Men kalvsylta har jag aldrig kunnat med! Och så ville jag helst ha hela rödbetor men fick aldrig för mamma eftersom de hoppade iväg så lätt. Och nu när jag köpte rödbetor så FANNS det inte annat än skivade. *darr på underläppen*

2004-10-27 19:00:21

Frigg

Ongen får hela rödbetor till kalvsylta - nykokta färska saker. Mums säger både hon och jag. Och pölsa är godare än kalvsylta, men den färdiga man kan köpa här ner (på burk) är så äcklig att jag höll på att kräkas på Oden när han kom med en sån. Efter det föreslår han inte ens det när jag klagar över att de inte har någon matkultur här nere.

På tal om matkultur så gjorde vi palt när moderskapet var på besök. Oden petade i sig inte mindre än fem styckna - och stod upp efteråt! Jag är fortfarande förundrad. Efter tre går jag in i paltkoma...

2004-10-27 22:19:47

kicko

fast inlagda är godast ju!

2004-10-27 22:30:37


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007