Ego salto sobria

Anni 2004-10-03 00:49 (6 kommentarer)
Oj vilken helg!

Igår kväll hade jag tjusig middag här hemma för mamma, pappa och faster. Min mamma skämmer bort mej jämt, så nu fick jag för mej att jag skulle avlasta henne och fixa middagen själv. Jag hade tänkt mej en relativt enkel tillställning, men så började mamma prata trerätters meny och sånt och då växte liksom projektet. Jag ville fixa själv - vitsen var ju att hon skulle slippa jobbet annars kunde vi ju lika gärna varit hos mina föräldrar. Men hon kunde förstås inte hålla sej i skinnet utan fixade efterrätten i alla fall...

Nåja, jag storstädade, dukade med finporslinet, fixade toast med kräftstjärtar till förrätt, gillad entrecote med potatisgratäng och en flaska vin. Det var faktiskt rätt kul! Och lite "jag är stor och kan själv" också... Jag brukar mest laga lite enklare vardagsgrytor och sånt i vanliga fall. Nåja, om jag överhuvudtaget orkar laga mat alltså...

Ikväll var jag på en helt annan sorts partaj! En enkel liten kvällsfika hemma hos bästa kompisen och hennes familj inkl. fyra barn under skolåldern! Vi åt pannkakor - mums! - och sen läste jag sagor. Jag är en riktig sagomoster och har säkert minst lika kul själv som barnen.

Sen fick vi av någon anledning för oss att sätta på musik. I CDn hamnade E-type med nån hysterisk discolåt i galopptempo och alla ungar började skutta runt. Pappan tog tag i en son och valsade iväg, mamman tog bebisen på armen och följde efter, ett annat barn hoppade i soffan och - ja, vad skulle jag göra?

I vanliga fall är jag en liten blyg panelhöna, men vad 17 - jag rockade loss och headbangade för fullt! Och det var så vansinnigt befriande underbart fullkomligt helknäppt och jag skrattade och flämtade och dansade runt och bara gav järnet!

Sen kom nån latinolåt och vi fick för oss att vi skulle försöka dansa salsa - och vad det än var vi försökte med - salsa var det INTE! Men kul hade vi! Och sen kom det förstås fram en videokamera och innan jag hann hejda mej var mina krumsprång förevigade. Och inte ens det brydde jag mej om! Det var bara så jäkla KUL!

Varför gör jag inte sånt här oftare? :-D

balletdancer

Salsotecque i vardagsrummet... ja, varför inte? Låter betydligt roligare än La Isla-Pissla.

2004-10-03 04:08:07

Vivi

Sagor och disco-rock i vardagsrummet!! Guuud vad harligt det later! :-)

2004-10-03 11:20:16

Anni

Ja, det är i vardagsrummet hemma hos bästa vännerna som jag vågar släppa loss. På la Isla och såna ställen känner jag mej bara bortkommen och går totalt i baklås.

2004-10-03 17:38:50

balletdancer

ja, vem gör inte det på La Isla, fy fasiken vilket ställe det är

2004-10-03 17:57:48

sysop

anledningen till att man var tvungen att scrolla i sidled beror på att Ita hade skrikigt lite väl mycket... :)

2004-10-03 18:39:52

Ita

Förlåt! Jag ska inte skrika så mer! Fick liksom en känsla av det i fredags. Jag ska bli vansinnig på andra ledden i stället!!

2004-10-04 06:40:42


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!