E-post & hawaii-skjortor

Mea 2004-08-03 13:39 (2 kommentarer)
Igår var det första dagen tillbaka på jobbet efter semestern. Som vanligt kändes det rätt förvirrat (som det brukar kännas efter semestern, åtminstone för mig), men idag känns det faktiskt som om jag börjar få saker och ting någorlunda under kontroll. Det allra värsta var mailen... Jag hade igår (och håll i er nu) exakt 1189 olästa mails i min inbox! Det blir drygt trettio mails per dag, om man - som jag - inte kollat sin mail på c:a fem veckor. Innan någon får för sig att jag nu måste svara alla dessa mails så kan jag lugna er med att säga att den stora majoriteten av dessa mails faktiskt var skräp-mails; och nej, ett adekvat filter mot skräp-mails finns (ännu...) inte där jag jobbar. Dumt.

Fem veckors semester går rätt så snabbt, kan jag meddela, och det även fast jag egentligen inte haft något särskilt för mig. Pojkvännen fick ett nytt jobb i mitten av juni, och därför var det osäkert om han skulle få någon semester överhuvudtaget denna sommar, och när det väl blev bestämt att han ju minsann faktiskt skulle få en vecka ledigt, ja då var det försent att börja planera in några mer långväga resor... Därför har jag mest roat mig med att ta igen mig och läsa en massa böcker (vissa bra, andra mindre bra). Föräldrarna besöktes naturligtvis också, och under lagom långa perioder (det vill säga några dagar åt gången) så fungerar det bra att hälsa på dem. :)

En semesterkväll hemma hos mina föräldrar hade jag inget särskilt att göra, varpå jag hittade min gamla skolkatalog från när jag gick ettan i gymnasiet, och den var rätt rolig att bläddra i, måste jag säga. Det var främst två iakttagelser jag gjorde:

1. Vilka fluffiga luggar många tjejer hade! Otroligt stora och fluffiga luggar som man säkert hade kunnat placera föremål på, utan att de hade säckat ihop...

2. Många killar hade väldigt... eh.. vad ska jag säga... "iögonfallande" skjortor... det var ungefär som hawaii-skjortor, fast långärmade, men med samma grälla och stora mönster.

Nu är det ju tio år sedan jag gick ut gymnasiet, så det var ett tag sedan långärmade hawaii-skjortor och fluffiga luggar var populära... Och tur är väl kanske det! Fast så kommer jag säkerligen att resonera om en sisådär tio-tolv år igen, när jag ser foton på folk (och mig själv) tagna 2004... Fast i dagsläget florerar väl inte så många fluff-luggar, utan snarare.. Ja, vad då, egentligen?! Kanske vanliga, naturliga och hårspray-befriade luggar samt enfärgade skjortor?

Vivi

Ohh jag minns de dar luggarna... Min lug ville aldrig sta pa ratt satt eftersom jag har sa tjockt har. Da avundades jagmin granne som forarats med tunt och stripigt har... Det gick i alla fall att fa att sta!

2004-08-03 18:59:23

Cia

Då, om 10 år, då kommer du prata om platta trista frisyrer och fantasilösa, förglösa skjortor i trista material.

* skratt *

2004-08-03 22:52:39


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk