Arbetslust?

Anni 2004-08-02 13:47 (inga kommentarer)
Nu börjar det röra på sej igen på jobbet. Lite fler kollegor har kommit tillbaka från semestern och det känns som att det är dags att sätta igång med nya friska tag.

Å ena sidan har jag gott om ideer och uppdämd energi och det riktigt kliar i mej av längtan att sätta tänderna i nåt rejält projekt.

Å andra sidan är jag ny på jobbet och känner mej osäker på vad de egentligen vill att jag ska göra. Tänk om det blir fel? Om jag inte räcker till? Kan jag verkligen det de förväntar sej av mej?

Denna förbaskade Jante-lag! Ibland får jag för mej att jag faktiskt kan en hel del, men sen kommer osäkerheten igen. Är jag bara stöddig? Överskattar jag min egen förmåga? Borde jag inte vara lite mer ödmjuk och lyssna på dom som har mer erfarenhet?

Ibland tycker jag det vore skönt att ha nåt riktigt enkelt och självklart jobb, nåt som inte kan bli fel. Men så fort jag har lärt mej nåt ordentligt blir jag rastlös och vill göra nåt nytt. Då kommer jag förstås i okända situationer och får nya utmaningar - vilket är precis vad jag vill, men när jag väl får dem blir jag osäker - klarar jag verkligen det här?

Alltid detta studsande mellan kontraster! Varför kan jag inte bara lägga ribban på en lagom nivå och vara nöjd nångång?? :-)

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!