Morr!

Anni 2004-07-30 10:45 (4 kommentarer)
Håll i er ordentligt nu för här stormar det! Datorn har bråkat med mej hela morgonen och hjälper inte direkt upp mitt humör.

Ibland är jag så glad att jag kan styra mitt eget liv. Ingen kan lägga sej i vad jag gör, när eller hur. Om det är ensamt ibland så må det vara hänt.

En av mina bästa vänner skulle ha hälsat på nästa vecka, men hon kommer inte. Jag är ledsen och besviken förstås, men det är väl OK, hon får komma en annan gång när det passar bättre.

Det är orsaken som får mej att morra. Så fort hon försöker lämna området börjar hennes man att bråka om det ena eller det andra. Han har hetsigt temperament och hon försöker kompromissa, men det slutar alltid med att kraften går åt till att bestämma och bestämma om och riva upp beslut och ändra och krångla tills allt rinner ut i sanden. Och så står vi där, hon och han, vi andra runt omkring och alla blir besvikna.

Jag ska inte lägga mej i! Det är inte mitt problem! Jag ska hålla min näsa utanför andras relationer! Jag vill inte döma eller skylla på den ene eller den andre - alla har vi våra sidor. Men hur sjutton kan man låta bli att bry sej??

Måste det vara så i relationer? Att man kompromissar ihjäl sej och måste kämpa för att få ha kvar en gnutta självbestämmande? Jag har så många vänner som varit självständiga och starka och så hittar dom en kille och skaffar ett par barn och sen ser man inte röken av dom längre. Dom måste natta lillan eller passa maken. Det skrämmer mej - jag vill inte bli sån! Länge leve friheten!

Vivi

Ja, det var sa skont nar jag halsade pa min gamla bastis i Sverige som precis fatt barn. Inte for att jag oroade mig att hon bara skulle prata barn och aldrig slappa barnet, men OM jag varit orolig hade det verkligen varit obefogat! Det var sa skont att se att det finns folk som kan skaffa barn men behalla gamla vanneroch sitt gamla liv. (Utan att for den sakens skull bli pinsamma rockmorsor som forsoker desperat halla kvar det gamla livet.)

2004-07-30 11:05:53

Anni

:-) Förstår precis!

2004-07-30 12:19:13

404

Lite oförskämt kanske men visst har man, till en viss del, rätt att lägga sig i.

Har upplevt saker som påminner lite om inlägget. Så länge man tror sig stå på den goda sidan så finns det väl för jäsikens ingen anledning att inte lägga näsan i blöt.

2004-07-30 13:43:24

Anni

404: Jo, fast även om jag står på min kompis sida vill jag inte bråka med hennes man för då blir han kanske sur på mej och då blir det jobbigt att ses sen. Dessutom är han ju inte jobbig jämt. Jag försöker peppa henne, men det är svårt att lägga sej i också, eftersom jag inte vet hela sanningen. F-n att man ska vara så diplomatisk...

2004-07-30 22:41:59


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!