Till förstasidan

 
måndag - 2020-09-07 15:02
jobbajobbajobba. snart är jag i mål, måste jag intala mig. bara tio dagar kvar och ett berg av ogjorda arbetsuppgifter. PANNBEN är vad som gäller nu.

i fredags rasade jag ihop lite. kände efter lunch att jag inte mådde helt hundra. kände mig lite olustig och var sjukt trött så jag skippade mina efter-jobbet-planer och åkte hem, slocknade som ett ljus, sov i åtskilliga timmar. på lördagen var jag piggare men hade sjukt ont i magen. och jag har en plåtmage som tål allt och bortsett från mensvärk har jag kanske ont i magen...jag vet inte, på sin höjd någon gång per år? men denna gång kom nu och det var inte kul för jag var iväg på hundträning. men det var väl bara att bita ihop och försöka bete sig som om det regnade (vilket det för övrigt också gjorde). kom hem, satte mig på dass (ursäkta för information) och sedan var det bra igen. men jag känner mig allmänt SKÖR. mr S frågade snällt angående när jag berättade om något som jag tänkt göra men som av olika anledningar inte blivit av, varför jag inte gjort si istället för så, och då svarade jag att det är väl lätt att säga att man skulle gjort si när man sitter med facit i hand och sedan började jag helt oväntat att storböla. obalanserat och lite pinsamt. men men.

målbild just nu: nästa fredag när jag går från jobbet. då är jävelrevisionen över för i år. sen kan jag jobba med annat hela hösten istället för att som i vanliga fall jäveljobba hela hösten inför en revision i slutet på november. så även om det är jäveljobbigt just nu så blir det kanske en lite bättre höst istället? hoppas kan man alltid. nu ska jag packa ihop och gå hem tänkte jag. förra veckan jobbade jag över nästan 20 timmar men denna vecka har jag så mycket åtaganden efter jobbet att det inte riktigt låter sig göras. vill också försöka vara lite snäll mot mig själv efter helgens light-kollaps.Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1684
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.