Till förstasidan

 
fredagssummering - 2020-05-15 05:43
jamen dagarna bara går och allting börjar bli nästan som vanligt igen. fast ändå såklart inte. jag är lite orolig för vad som komma skall nu när restriktionerna lättar och folk börjar bete sig som vanligt igen. där jag bor är det inte särskilt många som har varit sjuka än. vilket lär innebära att ganska många kommer att bli sjuka, vilket lär innebära nya restriktioner. men ja, ingen vet ju. man får väl bara försöka hänga med i svängarna och gilla läget.

på jobbet är det något som har hänt med nya produktionschefen. helt plötsligt är han som en omvänd hand, från att ha varit irriterad och exploderat och snäst och fräst till höger och vänster så är det numera endast solsken, glada miner och skämt. det har vänt från en dag till en annan så tvärt att det nästan är komiskt. jag tror att antingen har han fått en rejäl åthutning och krav på ändring av någon uppifrån. eller så har han själv kommit till någon slags insikt att det kanske är bättre att försöka samarbeta och göra sina arbetsuppgifter istället för att köra sitt race och förhala saker man inte tycker är kul eller viktigt. inte vet jag och det lär jag väl aldrig få reda på heller, men det är väl bara att hoppas att det håller i sig. det återstår ju att se.

ja, men annars? jag är stressad över jobbgrejer som jag ligger efter med. det finns visserligen en förklaring, men det känns ändå inte särskilt bra. idag ska jag ha möte med min chef om det och när jag tänker igenom vad jag ska säga angående att jag inte har kommit så långt som planerat i ett av mina projekt så känns det bara som dåliga bortförklaringar. det ÄR ju inte mitt fel att det har varit coronakris och folk har varit borta mer än vanligt och jag har fått rycka in och prioritera annat. det är inte som att jag inte har jobbat, men luther sitter på den ena axeln och duktig flicka på den andra och båda tycker nog att jag kunde ha gjort bättre ifrån mig. men ja, vi får väl se vad detta möte mynnar ut i.

och i övrigt är det fredag. fast jag har aktiviteter hela lördagen och halva söndagen så det känns inte som ledighet även om det är roliga och självvalda saker som ska hända. men nästa vecka ska jag jobba halv dag på onsdagen och sedan vara ledig torsdag, fredag, lördag och söndag. mm, det blir fint.Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1676
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.