Till förstasidan

 
jag är häxan surtant - 2020-04-23 09:08
igår hade jag ett möte med min chef där jag tog upp att jag inte riktigt tycker att det fungerar sådär jättebra med den nya produktionschefen. det kändes både bra och dåligt. bra därför att jag känner att jag ändå försöker göra något åt en situation som eventuellt håller på att kantra, dåligt därför att jag känner mig som en jävla skvallerbytta. jag vet inte, alla andra verkar ju tro att saker och ting löser sig av sig själv, som i fallet med jävel-J, eller för den delen med min förra kollega M. jag tror ju verkligen inte att jag är så himla betydelsefull att det räcker med att jag nämner för en överordnad att någon inte sköter sitt jobb eller är svår att samarbeta med så får den personen gå. det måste ju finnas andra som också är missnöjda. men det hör man ju aldrig något om, förrän man själv tar upp det. är folk fega, lata och bekväma eller är det bara jag som är en jobbig jävel? ingen vet.

idag har jag tre skype-möten inbokade med bland annat nya produktionschefen. vi får väl se vad som händer, han brukar ju "glömma" ungefär hälften av mötena han är kallad till, och när man sen lyckas genomföra mötena så har han inte gjort hälften av det som ligger på hans uppgifter. det går inte snabbt framåt om man säger så. men häromdagen fick han tydligen ett ryck och började beta av ärenden i vårt avvikelsehanteringssystem. systemet är uppsatt så att man skriver in vad som är gjort och så kan man antingen välja att skicka det till vem som helst i organisationen, men väljer man ingen så hamnar det hos mig. så plötsligt låg det 25 ärenden hos mig som legat hos nya produktionschefen sedan någon gång i höstas. men sen visade det sig att han i nästan allihop hade svarat typ god dag yxskaft, så häxan surtant skickade tillbaks allihop och bad honom komplettera eftersom informationen var bristfällig. i många fall HADE jag redan tillgång till den informationen, och i normala fall kanske jag hade fyllt i den själv för att det skulle gå lite snabbare, men jag tänkte att näe, jag gör fan inte hans jobb, nu är det SLUTCURLAT härifrån. SÅ DET SÅ.

the war has begun. eller nåt.

Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer
Tinto
Det är så intressant att höra hur det går till i näringslivet. Bengt brukade berätta från Volvo också. När man bara jobbat i undervisningsbranschen kan man knappt fatta att det är sant hur det går till. Men det är ju inte så kul för dig precis! Jag tycker inte du är nån surtant när du vill att folk ska sköta det de har betalt för att göra!

20-04-25 12:52

Jazzie
Man kan bli galen för mindre. Hos oss har vi en chef som är på ALLA möten. Och är ansvarig för en hel del grejer. Men han får INGENTING ordentligt gjort, om han ens får det halvgjort.
Det är till och med så illa att jag har tackat nej till jobb som innebär att jag hamnar i hans närhet. För får man ett jobb som på något sätt är beroende av den verksamhet han ansvarar för så är chansen att man lyckas med sitt eget uppdrag betydligt mindre.

Håll fast vid din war-plan!

20-04-27 12:16


Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1676
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.