Till förstasidan

 
jahapp - 2020-03-16 09:55
här sitter jag hemma i soffan och är typ isolerad. jag är inte sjuk, utan det är de direktiv som har kommit från ledningen att alla som kan ska jobba hemifrån. så då gör jag det. idag skulle vi haft ett möte med ledningsgruppen, men det kändes som att det fanns andra saker på agendan som var viktigare, så efter en snabb diskussion med min chef så bestämde vi oss för att flytta fram det. så nu är jag...nästan ledig, känns det som. eller, jag har ju saker att göra, men inget som är superakut. och man vet ju ingenting om hur någonting blir den närmaste tiden. vi vet inte ens om vi kommer att få råvaror för att kunna producera, allt är väldigt ovisst. men det är ju ingenting jag kan påverka, så jag tänker att jag ska passa på att bara ta det lugnt. det brukar verkligen inte vara mitt normala tillstånd så här års. hittills i år har jag inte jobbat över en enda minut, det har aldrig någonsin hänt förut så jag är glad. jag saknar såklart övertidsersättningen, känslan av att kunna spara mycket av lönen. jag kan fortfarande spara så det går verkligen ingen nöd på mig. och att slippa stressen och att vara alla de där timmarna på jobbet är värt mer än de extra pengarna.

ja, men annars? är våren här? i lördags såg jag en tofsvipa, så det är den nog. och solen sken och det var vindstilla och man kände att det fanns hopp. och just nu sjunger koltrasten utanför fönstret och det är milt i luften.

dramat från hundklubben förra veckan pågår fortfarande. jag ringde till vår utbildningsansvarig, eftersom X i sitt vredesmod hade gormat om att hen (i egenskap av styrelseledamot får man väl anta) "tänkte se till att det skulle bli regler för hur man uppför sig på kurserna" (yeah, right, det kom ju verkligen från rätt person) och om det här skulle bli en styrelsegrej så tänkte jag i alla fall att utbildningsansvarig kunde få ta del av min version också. det visade sig att X redan kontaktat utbildningsansvarig angående detta. det roliga var att X gjort sig ovän med utbildningsansvarig för någon grej några veckor tidigare, så X inledde sitt mail med att be om ursäkt och sedan "ja, ikväll hände detta...", så himla genomskinligt och framför allt PINSAMT. ja, men dramat har i alla fall fortsatt, fast det har nog inte så mycket med mig att göra längre utan mer om hur styrelsen ska bli av med X. de ska tydligen ha ett möte om detta idag. imorgon är det kurs med X:s grupp igen, kommer hen så ska jag säga vad som gäller: är det fri träning så tränar man VAD MAN VILL, har man en störningskänslig hund så får man antingen be (men inte kräva) andra att vara knäpptysta, stå stilla, avlägsna sig eller vad man nu tycker, INNAN det blir ens tur. man kan inte komma och i efterhand bli förbannad för att man blivit störd. och man ska inte komma till en kurs och behöva vara orolig för att man ska få en utskällning för att ens hund har råkat skälla vid fel tillfälle eller för att man har tjoat och tjimmat när man har belönat. det kommer jag att säga oavsett om X är där eller ej. om jag vore X så hade jag inte kunnat med att visa mig efter detta, men X är inte som andra. så vi får väl se vad som händer.

denna vecka börjar jag en lydnadskurs med stumpen på grannklubben, det ska bli kul. jag var funktionär på en tävling i helgen och blev så himla sugen på att komma igång. sen är ju stumpen kanske inte riktigt mentalt mogen än, men vi får jobba på dom bitarna.

nä, men nu ska jag kanske försöka börja göra något jobbrelaterat. har i och för sig haft två skypemöten idag, så helt förtappad har jag inte blivit. men lite mer än så känner jag nog att jag får prestera.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1665
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.