Till förstasidan

 
måndag vecka 47 - 2019-11-18 05:45
och jag önskar att det vore tisdag vecka 49, för då har vi haft vår årliga jävelrevision och hur det än går så är det ju i alla fall över, man vet vad man har att göra och det är bara att rätta in sig i det ledet.

måndag alltså, men det känns nästan inte som att det har varit helg. jobbade några timmar igår, oavlönat känns det som p g a att jag inte kan sätta upp det som övertid p g a att jag ligger för nära taket för hur mycket man får jobba över på ett år. nu är det inte oavlönat p g a att jag tar ut det som ledighet sen, men det känns ju ändå lite sådär. fast sen tänker jag att jag var nära det där taket redan i början av sommaren och sedan har det inte varit ett problem förrän nu, och jag kan väl leva med att ha arbetstoppar om de inträffar i mars och november och sen är resten av året okej. om det nu blir så, det återstår ju att se. har ju fortfarande inte haft en säsong som snittar på normala arbetstider, men nu är det andra förutsättningar.

ja, men annars har jag ångest för jävelrevisionen och därav också mängden jobb som tornar upp sig. jag blir trött bara av att se mitt skrivbord på jobbet, alla högar med saker som borde och måste göras. men igår fick jag i alla fall undan en stor surdeg, imorgon ska jag jobba hemifrån och då hoppas jag på att få undan ytterligare en. sen kanske jag även hinner börja skissa lite på upplägget för mitt nya stora svåra ansvarsområde, men mer troligt är att det kommer att få vänta till efter jävelrevisionen. fast min chef kommer hit nästa måndag och då tänker jag att han nog ändå vill se lite resultat. duktig flicka-symtomen slår till igen. hm.

och på tal om att jobba hemifrån så bestämde jag ju mig för att lägga in några såna dagar nu i höst och vinter så att jag skulle kunna ha möjlighet att träna spår tillsammans med min kompis på dagtid (jobbar såklart in dom timmarna sen, varför jag nu ens känner att jag måste förklara det) någon gång per vecka, men efter förra veckan så vet jag inte riktigt och nu funderar jag starkt på att skippa morgondagens träning, åtminstone den här veckan? det känns lite som att vi inte riktigt är i fas, jag och min kompis, hon gör någon slags elitsatning och jag är inte där. inte så att jag inte kan träna med henne när hon elitsatsar, det kan jag absolut, men om hon ändå ska ta hjälp av gud och halva världen så behöver hon ju inte precis mig, och jag behöver inte gud och halva världen heller och jag behöver inte ha ett elitsatsningstänk som input i min egen träning. äh, jag får se hur jag gör. men just nu lutar det åt inte, åtminstone denna veckan och kanske nästa, för nästa vecka startar jag en ny kurs på tisdagen och har avslutning på den nuvarande på torsdagen, fick göra så för att få ihop schemat fram till jul. och ja, sen är det ju jävelrevisionen då.

mm. men annars är det bra. mr S fyller år i veckan och på lördag kommer hans tråkiga kompis, det känns väl inte som något jag ser fram mot jättemycket om jag ska vara ärlig, men det får väl gå ändå. mr S och jag firade honom lite nu i lördags i helgen som gick, det var fint och mysigt.

nu: jobbajobbajobba. in i kaklet bara.Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer
sodanismo
men du! nu är det ju tisdag vecka 49!

19-12-03 10:52


Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1666
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.